kasiunia76
Fanka BB :)
Śliczna Laurka . Ostatnie zdjęcie mnie po prostu oczarowało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serdecznie gratuluję. Malutka jest słodkaCześć Dziewczyny.
Wczoraj o godz. 8.30 przyszła na świat moja Kochana Córeczka. 3370, 54 cm. Malutka jest zdrowa, ssie cycusia A ja dochodzę do siebie po cc.
Zobacz załącznik 912285 Cześć Dziewczyny.
Wczoraj o godz. 8.30 przyszła na świat moja Kochana Córeczka. 3370, 54 cm. Malutka jest zdrowa, ssie cycusia A ja dochodzę do siebie po cc.
Moja Laura kończy za dwa dni 3 miesiące. Też nie mogę w to uwierzyć. Waży 5300. Również śpi mniej w dzień - za to noc od początku przesypia budząc się tylko do cycusia Oby tak bylo dalej. Już zaczyna się ząbkowanie - grzebie w buzi cały czas Kolki się skończyły dzięki Bogu. Co do suszarki - mają Laure ten dźwięk uspokaja. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny!Ech ale się rozpisałam - nie wchodziłam na forum kilka dni a tu tyle rzeczy
gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych , pozdrowienia dla staraczek i młodych mamuś .
Konstancja w zeszłym tygodniu skończyła 2 miesiące - rośnie jak na drożdżach - sama nie wiem jak to możliwe bo wg mnie je dość mało . Skończył się czas ciągłego snu i staje się coraz bardziej aktywna i mam wrażenie, ze więcej czasu teraz nie śpi niż śpi Czasu na nic nie ma i jak niektóre z Was pisały dom zarasta a ciuchy po praniu piętrzą się na kanapie ...Zobacz załącznik 912772
Stosowałam Femibion. Był dobry. Wyniki były całą ciaze bez zarzutu. Nigdy nie spadło mi żelazo. Poza tym od drugiego trymestru dodatkowo była druga kapsułka kwasu DHA wspomagająca rozwój mózgu i wzroku dziecka.A wiec dziś byłam znowu u ginekologa ( nachodze sie teraz jak nigdy) potwierdzony 7 tc wzzystko dobrze Usłyszałam serduszko i sie wzruszyłam matko te hormony mnie wykoncza teraz mam dwa etapy złość i płacz po prostu Extra Oby rodzinka wyrobiła ze mna bo ja sama to słabo siebie widzę Heh mam kartę ciąży schudłam 1kg ale co sie dziwić jak ja jeść nie moge wszysyko mnie obrzydza i doprowadza do mndłosci , a mam pytanie jakie jadlyscie lub jecie witaminy czy ten prenatal jest dobry ??
Tez go właśnie bioręStosowałam Femibion. Był dobry. Wyniki były całą ciaze bez zarzutu. Nigdy nie spadło mi żelazo. Poza tym od drugiego trymestru dodatkowo była druga kapsułka kwasu DHA wspomagająca rozwój mózgu i wzroku dziecka.