wisna
Fanka BB :)
Ja właśnie przed chwilą byłam u lekarza. Kobieta zna mnie przeszło 20 lat. Poszłam bo od 3 dni boli mnie brzuch, a na prenatalnych lekarz dojrzał, że mam szyjkę otwartą od góry. Zrobiła mi USG i wszystko gra. Pytała mnie się czy nie pamiętam, że w ciąży brzuch boli. Powiedziałam jej, że nie, bo ostatnio na tym etapie byłam 14 lat temu Też mam wrażenie, że prawie jakbym w pierwszej ciąży była, do tego fizycznie jakaś słaba jestem, szybko się męczę i mam zadyszkę. Do tego emocjonalnie rozchwiana jak nastolatka. I mówią, że ciąża to nie chorobaJa nie wymiotuje jeszcze Ale to co czuje w brzuchu ta wieczna karuzele i mndlisci wyglądam chyba tak dosłownie zielona Ja przeżywam to jak pierwsza ciąże !! Ja matka 3 dzieci córka jedna dorosła ostatni raz rodziłam prawie 10 lat temu
Zaczynam mieć myśli typu czy dam radę? Czy jednak za duzo mam lat czy starczy mi sił ?? Ze skrajności w skrajność padam Mam 3 córki i pewnie teraz tez będzie to onaAle to naj mniej ważne oby starczyło mi sił hehe i oby to maleństwo jako jedyne dawało pospać haha
@Barbara77 witaj Warto się trzymać razem i się wspierać. Ja jestem o rok od Ciebie starsza. Też jestem ciekawa w którym tygodniu ciąży jesteś. I jest to jeszcze ktoś brzuszkowy?
@annauelle - trzymam kciuki.