Jak długo żeście się starali? Tak mi się nasunęło stwierdzenie ,że ty masz młodszego i wydaje mi się że z tymi mlodszymi idzie szybciej .Bo Ci z dwudziestollatnim stażem to juŻ wypompowani.Sama do siebie się usmiechnelam i spojrzałam na tego swego ,a on co piszesz z tą swoją paczką?Taka moja refleksjaDzięki dziewczynki ,jeszcze nie do końca dociera i martwię się ,każda wizyta w toalecie stresuje po tamtym ,ale jestem dobrej myśli dzisiaj zrobiłam bete 2650 to chyba ok ,w poniedziałek powtórzę .
A nasza Lilly kochana wierze że da radę
reklama
Kasiulek 77
Fanka BB :)
Hahaha dobre ,za pierwszym razem od ręki poszło ,potem poroniłam ,to było z końcem lipca i do teraz ...w miesiącu w którym wogole się nie spodziewałam ,a mój młodszy 7 lat
kasiunia76
Witaj kasiunia76 nie było mnie jakis czas bo byłam z synem w klinice 2 tygodnie teraz muszę się nim zajmować pomagać mu jest po operacji i ciężko to przeszedł ale nie ważne ja już po połówkowym wczoraj lekarz powiedział że ciąża zdrowa wszystkie parametry w normie dzidziuś pieknie się rozwija termin 26 sierpień waga dziecka na dzień porodu 3,5 kg mam nadzieje że się nie myli. Zdrowy chlopak. Pamiętam że któreś dziewczyny miały problemy ze skórą na twarzy jak sobie poradzilyscie bo u mnie masakra. Zdrówka dla wszystkich. Pozdrawiam.
Witaj, super , że dzieciątko rośnie zdrowe Życzę Twojemu starszemu synkowi dużo zdrówka .
u mnie cera też jak była beznadziejna .
basiek76
jesli chodzi o wiek to moj dawca ma juz 47 i jakos dal rade ,pomimo slabego odzywiania ,choc nie powiem iz staral sie troche ,a to ograniczyl kopciuchy i bral jakies suplementy pierwsze lepsze na polepszenie nasienia[emoji23].
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
mamcik6
Zaangażowana w BB
Gratuluję i trzymam kciuki :-)Witajcie kochane ...chłonę i przyswajam zaskoczenie ,wielkie zaskoczenie że tak powiem ,DWIE KRECHY
mamcik6
Zaangażowana w BB
Super że wszystko ok :-) z moja twarzą też kiepsko albo cała czerwona i swędząca, albo się luszczę ;-) cóż do porodu muszę to wytrzymać może po będzie lepiej :-)Witaj kasiunia76 nie było mnie jakis czas bo byłam z synem w klinice 2 tygodnie teraz muszę się nim zajmować pomagać mu jest po operacji i ciężko to przeszedł ale nie ważne ja już po połówkowym wczoraj lekarz powiedział że ciąża zdrowa wszystkie parametry w normie dzidziuś pieknie się rozwija termin 26 sierpień waga dziecka na dzień porodu 3,5 kg mam nadzieje że się nie myli. Zdrowy chlopak. Pamiętam że któreś dziewczyny miały problemy ze skórą na twarzy jak sobie poradzilyscie bo u mnie masakra. Zdrówka dla wszystkich. Pozdrawiam.
mamcik6
Zaangażowana w BB
Lilly jesteś wyjatkową kobietą i trzymam za Ciebie kciuki :-*Dziękuje kochana ale znasz problem .... a on nie dotyczy żadnego tematu na forum .. dziewczyny maja się cieszyć i przezywać swoje starania a nie zawracać siebie głowy moimi problemami .... nie mogę tu zaglądać bo jest mi przykro i serce mi pęka z żalu ze już nie będę się starac i uwierzcie mi to nie moja wina [emoji22]
znadziejami
Mój mężuś ma 44latka, więc też mu witaminki dajejesli chodzi o wiek to moj dawca ma juz 47 i jakos dal rade ,pomimo slabego odzywiania ,choc nie powiem iz staral sie troche ,a to ograniczyl kopciuchy i bral jakies suplementy pierwsze lepsze na polepszenie nasienia[emoji23].
reklama
znadziejami
No musi dać radęznadziejami, da rade ,nasze pokolenie nie jest jeszcze takie wyeksploatowane[emoji16]
Podziel się: