reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Witaj kasiunia76 nie było mnie jakis czas bo byłam z synem w klinice 2 tygodnie teraz muszę się nim zajmować pomagać mu jest po operacji i ciężko to przeszedł ale nie ważne ja już po połówkowym wczoraj lekarz powiedział że ciąża zdrowa wszystkie parametry w normie dzidziuś pieknie się rozwija termin 26 sierpień waga dziecka na dzień porodu 3,5 kg mam nadzieje że się nie myli. Zdrowy chlopak. Pamiętam że któreś dziewczyny miały problemy ze skórą na twarzy jak sobie poradzilyscie bo u mnie masakra. Zdrówka dla wszystkich. Pozdrawiam.
Zdrówka dla synka dobrze że z ciążą ok.

reklama
Witaj kasiunia76 nie było mnie jakis czas bo byłam z synem w klinice 2 tygodnie teraz muszę się nim zajmować pomagać mu jest po operacji i ciężko to przeszedł ale nie ważne ja już po połówkowym wczoraj lekarz powiedział że ciąża zdrowa wszystkie parametry w normie dzidziuś pieknie się rozwija termin 26 sierpień waga dziecka na dzień porodu 3,5 kg mam nadzieje że się nie myli. Zdrowy chlopak. Pamiętam że któreś dziewczyny miały problemy ze skórą na twarzy jak sobie poradzilyscie bo u mnie masakra. Zdrówka dla wszystkich. Pozdrawiam.
To teraz dbaj o siebie o synka w brzuszku i o synka po zabiegu ;)

Cześć dziewczynki ... na początek gratuluje zapaczkowanym a staraczkom życzę szybkiego pozbycia się @ na długi 9cio miesięczny czas ... pisze by sie z Wami pożegnać ... nie jestem już ani staraczka ani żadna z Was wiec dlatego ze jesteście mega przesympatyczne chciałam Wam podziękować za wspólnie spędzony czas i życzę Wam samych szczęśliwych , zdrowych, pogodnych dni i takich jakie sobie wymarzycie .... o mnie tak w skrócie posypało się wszystko problemy w związku wiec pociągało za tym problemy z psychiką co ciągnie za sobą inne decyzje ..... ściskam Was bardzo mocno pozdrawiam cieplutko trzymajcie się zdrowo buziaczki paaaaaa [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Cześć dziewczynki ... na początek gratuluje zapaczkowanym a staraczkom życzę szybkiego pozbycia się @ na długi 9cio miesięczny czas ... pisze by sie z Wami pożegnać ... nie jestem już ani staraczka ani żadna z Was wiec dlatego ze jesteście mega przesympatyczne chciałam Wam podziękować za wspólnie spędzony czas i życzę Wam samych szczęśliwych , zdrowych, pogodnych dni i takich jakie sobie wymarzycie .... o mnie tak w skrócie posypało się wszystko problemy w związku wiec pociągało za tym problemy z psychiką co ciągnie za sobą inne decyzje ..... ściskam Was bardzo mocno pozdrawiam cieplutko trzymajcie się zdrowo buziaczki paaaaaa [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Kochana trzymam kciuki żeby wszystko ułożyło się po Twojej myśli. To, że masz teraz "gorszy czas" nie oznacza, że nie możesz z nami pisać czy do nas zaglądać. Przecież wiesz, że tutaj wszystkie wszystkim kibicujemy, wzajemnie się wspieramy i na pewno każda z nas nie zostawi żadnej w potrzebie. Jeśli tylko chcesz zaglądaj do nas.
Pozdrawiam Cię serdecznie :)

lilly40 ,trzymaj sie cieplutko i powodzenia ,niech mimo wszystko zycie Ci sie ulozy na lepsze[emoji8]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana trzymam kciuki żeby wszystko ułożyło się po Twojej myśli. To, że masz teraz "gorszy czas" nie oznacza, że nie możesz z nami pisać czy do nas zaglądać. Przecież wiesz, że tutaj wszystkie wszystkim kibicujemy, wzajemnie się wspieramy i na pewno każda z nas nie zostawi żadnej w potrzebie. Jeśli tylko chcesz zaglądaj do nas.
Pozdrawiam Cię serdecznie :)

Dziękuje kochana ale znasz problem .... a on nie dotyczy żadnego tematu na forum .. dziewczyny maja się cieszyć i przezywać swoje starania a nie zawracać siebie głowy moimi problemami .... nie mogę tu zaglądać bo jest mi przykro i serce mi pęka z żalu ze już nie będę się starac i uwierzcie mi to nie moja wina [emoji22]

Lilly uwiez mi ze nie tylko Ty masz problemy i tu wlasnie nie chodzi tylko o ciaze...kazda z nas boryka się z problemami zycia bo tak już jest...szanuje Twoja decyzje bo skoro Ty już piszesz ze nie od Ciebie jest to zależne - od kobietki,ktora wniosła w to forum uśmiech,nadzieje i optymizm....to nie smiem dyskutować na ten temat i starac się Cie zatrzymać..
Ufam tylko ze się wszystko dobrze ulozy i znow będziesz usmiechnieta :) Trzymam za Ciebie kciuki i chce zebys wiedziała ze możesz na wiekszosc z nas liczyc w każdym problemie :)
Trzymaj się :)

To smutne co piszesz dołączam się do wszystkiego co napisały dziewczyny.Trzymaj się i niech te gorsze dni szybko miną .Wiem że to nie takie proste.Powodzenia

reklama
Dzięki dziewczynki ,jeszcze nie do końca dociera i martwię się ,każda wizyta w toalecie stresuje po tamtym ,ale jestem dobrej myśli :)dzisiaj zrobiłam bete 2650 to chyba ok ,w poniedziałek powtórzę .
A nasza Lilly kochana wierze że da radę :)

Do góry