reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

Lilly Kochana tęsknię. Fajnie że się odezwałaś. Przykro mi, że masz trudny czas i że chcesz się z nami pożegnać.
Przecież możesz do nas zaglądać. Ja odkąd wróciłam do pracy. Zdecydowanie mniej się udzielam. Brakuje tu Twojego poczucia humoru. Zobaczysz, już niedługo zaświeci słonko w Twoim życiu.:) Uściski :)

reklama
Fajna pogoda co porabiacie ?
Hej Maja.
Od 2 tygodni leżę w łóżku, biorę duphaston i luteine i staram się cieszyć każdym dniem.
Choć czasem mam chwilę zwątpienia, nerwów, staram się pozytywnie myśleć.
Wszystko dla tej małej fasolki, której serduszko widziałam w środę :)
Obecnie 8 tygodni i 5 dni, ale muszę leżeć bo mam krwiaka(mam nadzieję, że się wchłonie).

A Ty korzystasz z pogody?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas za to pada i tez leze ale bardziej z nudow i cisnienia ,nie mam ochoty na nic ,poza tym zaczynam sie toczyc jak banka wstanka ,za cokolwiek sie nie wezme to tylko na chwile bo wydaje mi sie ze mam dosc ,byc moze to od slabej kondycji bo jednak na poczatku tylko lezalam i malo sie ruszalam[emoji16]. Oj ale pogody to Wam zazdroszcze ,gdyby u nas slonko bylo juz bym w domu nie siedziala[emoji6]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Maja.
Od 2 tygodni leżę w łóżku, biorę duphaston i luteine i staram się cieszyć każdym dniem.
Choć czasem mam chwilę zwątpienia, nerwów, staram się pozytywnie myśleć.
Wszystko dla tej małej fasolki, której serduszko widziałam w środę :)
Obecnie 8 tygodni i 5 dni, ale muszę leżeć bo mam krwiaka(mam nadzieję, że się wchłonie).

A Ty korzystasz z pogody?

Korzystam korzystam wlasnie wrocilismy z długiej przejażdżki rowerowej.Dziś gdzieś na listopadowych mamach wyczailam ,że jesteś w ciąży .Nie masz pojęcia jak się zdziwiłam bo nie wiedziałam .Chyba telepatia.Nie wiem gdzie mi to umknęło.Szkoda ,że musisz leżeć ,ale jak sie wchłonie to będziesz smigac.Zdrówka

U nas za to pada i tez leze ale bardziej z nudow i cisnienia ,nie mam ochoty na nic ,poza tym zaczynam sie toczyc jak banka wstanka ,za cokolwiek sie nie wezme to tylko na chwile bo wydaje mi sie ze mam dosc ,byc moze to od slabej kondycji bo jednak na poczatku tylko lezalam i malo sie ruszalam[emoji16]. Oj ale pogody to Wam zazdroszcze ,gdyby u nas slonko bylo juz bym w domu nie siedziala[emoji6]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ty chyba już 8 miesiąc.Jeszcze trochę .Zdrówka

Korzystam korzystam wlasnie wrocilismy z długiej przejażdżki rowerowej.Dziś gdzieś na listopadowych mamach wyczailam ,że jesteś w ciąży .Nie masz pojęcia jak się zdziwiłam bo nie wiedziałam .Chyba telepatia.Nie wiem gdzie mi to umknęło.Szkoda ,że musisz leżeć ,ale jak sie wchłonie to będziesz smigac.Zdrówka
Wiesz do tej pory głównie czytałam.
Po zeszłorocznej stracie gdzieś z tyłu głowy jest ten lęk.
Choć staram się cieszyć każdym dniem i jestem Bogu wdzięczna za każdy kolejny dzień.
Wczoraj dopiero coś napisałam na listopadowych.

reklama
Do góry