reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Dzięki dziewczynki ,jeszcze nie do końca dociera i martwię się ,każda wizyta w toalecie stresuje po tamtym ,ale jestem dobrej myśli :)dzisiaj zrobiłam bete 2650 to chyba ok ,w poniedziałek powtórzę .
A nasza Lilly kochana wierze że da radę :)
Jak długo żeście się starali? Tak mi się nasunęło stwierdzenie ,że ty masz młodszego i wydaje mi się że z tymi mlodszymi idzie szybciej .Bo Ci z dwudziestollatnim stażem to juŻ wypompowani.Sama do siebie się usmiechnelam i spojrzałam na tego swego ,a on co piszesz z tą swoją paczką?Taka moja refleksja

reklama
Hahaha dobre ,za pierwszym razem od ręki poszło ,potem poroniłam ,to było z końcem lipca i do teraz ...w miesiącu w którym wogole się nie spodziewałam ,a mój młodszy 7 lat

Witaj kasiunia76 nie było mnie jakis czas bo byłam z synem w klinice 2 tygodnie teraz muszę się nim zajmować pomagać mu jest po operacji i ciężko to przeszedł ale nie ważne ja już po połówkowym wczoraj lekarz powiedział że ciąża zdrowa wszystkie parametry w normie dzidziuś pieknie się rozwija termin 26 sierpień waga dziecka na dzień porodu 3,5 kg mam nadzieje że się nie myli. Zdrowy chlopak. Pamiętam że któreś dziewczyny miały problemy ze skórą na twarzy jak sobie poradzilyscie bo u mnie masakra. Zdrówka dla wszystkich. Pozdrawiam.

Witaj, super , że dzieciątko rośnie zdrowe Życzę Twojemu starszemu synkowi dużo zdrówka .
u mnie cera też jak była beznadziejna .

jesli chodzi o wiek to moj dawca ma juz 47 i jakos dal rade ,pomimo slabego odzywiania ,choc nie powiem iz staral sie troche ,a to ograniczyl kopciuchy i bral jakies suplementy pierwsze lepsze na polepszenie nasienia[emoji23].

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj kasiunia76 nie było mnie jakis czas bo byłam z synem w klinice 2 tygodnie teraz muszę się nim zajmować pomagać mu jest po operacji i ciężko to przeszedł ale nie ważne ja już po połówkowym wczoraj lekarz powiedział że ciąża zdrowa wszystkie parametry w normie dzidziuś pieknie się rozwija termin 26 sierpień waga dziecka na dzień porodu 3,5 kg mam nadzieje że się nie myli. Zdrowy chlopak. Pamiętam że któreś dziewczyny miały problemy ze skórą na twarzy jak sobie poradzilyscie bo u mnie masakra. Zdrówka dla wszystkich. Pozdrawiam.
Super że wszystko ok :-) z moja twarzą też kiepsko albo cała czerwona i swędząca, albo się luszczę ;-) cóż do porodu muszę to wytrzymać może po będzie lepiej :-)

Dziękuje kochana ale znasz problem .... a on nie dotyczy żadnego tematu na forum .. dziewczyny maja się cieszyć i przezywać swoje starania a nie zawracać siebie głowy moimi problemami .... nie mogę tu zaglądać bo jest mi przykro i serce mi pęka z żalu ze już nie będę się starac i uwierzcie mi to nie moja wina [emoji22]
Lilly jesteś wyjatkową kobietą i trzymam za Ciebie kciuki :-*

jesli chodzi o wiek to moj dawca ma juz 47 i jakos dal rade ,pomimo slabego odzywiania ,choc nie powiem iz staral sie troche ,a to ograniczyl kopciuchy i bral jakies suplementy pierwsze lepsze na polepszenie nasienia[emoji23].

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój mężuś ma 44latka, więc też mu witaminki daje :-D

reklama
Do góry