reklama
Lilly40
Fanka BB :)
Wiem ale nie licze na wiele...we wtorek ide do lekarza,bo rok to już wystarczy czkania...
Oby się okazało ze już nie musisz czekać [emoji6]
Jestem ciekawa co Ci powie mnie się pytała jak długo się staramy a ja ze od października o to krotko.Wiem ale nie licze na wiele...we wtorek ide do lekarza,bo rok to już wystarczy czkania...
annauelle
Rok w wieku powyzej 40 to dla nich wystarczająco a jak nie to do Birmingham do polskiej kliniki pojade...tam na pewno nam pomogą...
Dzisiaj mielismy piękny dzień,,,słonko swiecilo...byliśmy z mezem na spacerku uwielbiam niedziele z mezem ...i pomimo tego ze @ przyjdzie bo już mnie brzuchol boli to jakos dzięki wsparciu mojego meza wiem ze musi nam się w końcu udac
Dzisiaj mielismy piękny dzień,,,słonko swiecilo...byliśmy z mezem na spacerku uwielbiam niedziele z mezem ...i pomimo tego ze @ przyjdzie bo już mnie brzuchol boli to jakos dzięki wsparciu mojego meza wiem ze musi nam się w końcu udac
Maggy39 moze jeszcze nic straconego trzymam mocno za Ciebie kciuki. Mam nadzieję i to ogromną że bedziesz się cieszyć ze swojej kochanej fasolki.Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Naprawdę byłam zaskoczona wynikiem. Ale jak mówie, nie nastawiaiam się na nic. Zaakceptowałam najgorszą wersję.
No a co u Ciebie jak objawy itp,ktory tydzienMaggy39 moze jeszcze nic straconego trzymam mocno za Ciebie kciuki. Mam nadzieję i to ogromną że bedziesz się cieszyć ze swojej kochanej fasolki.
Lilly40
Wieczór nadszedł i wraz z nim rozwija się wstretna @...tak jak myslalam...wiec teraz Kochane trzymam kciukasy za pozostale staraczki aby w końcu chociaż jedna zapoczątkowala cykl dwóch kreseczek
Przykro mi kochana [emoji19][emoji19]
Dziękuję ze pytasz. U mnie zaczyna się 15 tc zadnych objawów. Jutro mam wizytę u mojego ginekologa ma mi odczytac wyniki testu pappa. Mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze. Wszystko okarze sie jutro. Dziewczyny trzymam kciuki za wasze starania.No a co u Ciebie jak objawy itp,ktory tydzien
reklama
kasiunia76
Kasiunia 76 trzymam kciuki za badania bo to chyba dzis daj znac jak poszło.Pamiętaj że jestesmy z Toba.
cześć Dziewczyny. Chciałam się zameldować po długiej ciszy i przeprasza , że nie dałam znać co i jak .
Miałam odwiedziny teściów - teściowa przyjechała schorowana ( no i my od 3 tyg wszyscy też ) i nie miałam w ogóle głowy do internetu
byłam na prenatalnych i USG wyszło w porządku , na 01.03 jestem umówiona do genetyka na omówienie wyników z krwi. po badaniu byłam jednak dużo spokojniejsza.
za to w czwartek dostałam plamienia i bardzo się zdenerwowałam , w pt pojawiły mi się jeszcze takie grudki/zlepki krwi i wpadłam w prawdziwą histerię . Od razu umówiłam się do pierwszego lepszego wolnego ginekologa . Na szczęście z maluchem wszystko ok i lekarz uspokoił mnie, że to się mogło zdarzyć a wewnątrz jest wszystko ok. Jakby co zapisał mi tabletki gdyby znowu coś się działo, ale przez sobotę i niedzielę był spokój .
Maggy - przykro mi, ale cały czas mam nadzieję, że wszystko jest ok . Kurczę beta jednak przyrasta . U mnie widać było zarodek dopiero w 8 tyg.
Podziel się: