reklama
Lilly40
Fanka BB :)
Witam się i ja w mroźny dzień oj coś mi się zdaje ,że w tym tygodniu chwile prawdy z @ ,albo się mylę ,ja sama na koniec tygodnia
A mi się coś zdaje ze zamiast posypać się po kolei zapączkowane to posypiemy się zaokresowane[emoji45][emoji22]
Dobre ty powinnaś poetka zostacA mi się coś zdaje ze zamiast posypać się po kolei zapączkowane to posypiemy się zaokresowane[emoji45][emoji22]
Kasiulek 77
Trwa odliczanie stad ta cisza ,ja najwcześniej w niedzielę ,ale może być i wtorek,środa ...więc sobie poczekam jeszcze ,choć szczerze to na nic innego nie liczę
znadziejami
jeśli tak ma być to będzie nic nie zrobimyA mi się coś zdaje ze zamiast posypać się po kolei zapączkowane to posypiemy się zaokresowane[emoji45][emoji22]
znadziejami
dokładnie Lilly to poetka, dekoratorka wnętrz i ogólnie uzdolniona kobietkaDobre ty powinnaś poetka zostac
Lilly40
Trwa odliczanie stad ta cisza ,ja najwcześniej w niedzielę ,ale może być i wtorek,środa ...więc sobie poczekam jeszcze ,choć szczerze to na nic innego nie liczę
No to my to tak w jednym terminie ... aczkolwiek mogę wcześniej ... zreszta moja @ przychodzi kiedy chce [emoji23][emoji23][emoji23]
Lilly40
dokładnie Lilly to poetka, dekoratorka wnętrz i ogólnie uzdolniona kobietka
Uuuuuuuu to pojechały [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]... po całości moje dziewuszki kochane raczej mnie przeceniacie [emoji848][emoji848][emoji848]
annauelle
Wcale nie przeceniają u mnie na razie cisza i @ nie ma...chciałam rano robic test ale jakos zrezygnowałam ..nie wiem strach chyba przed rozczarowaniem...poczekam do wieczora co się zadzieje..
Milego dzionka Kobitki...u mnie pięknie słonce swieci
reklama
Lilly40
Wcale nie przeceniają u mnie na razie cisza i @ nie ma...chciałam rano robic test ale jakos zrezygnowałam ..nie wiem strach chyba przed rozczarowaniem...poczekam do wieczora co się zadzieje..
U mnie tez słonko swieci ...... ahhhh wiesz co chce napisać ???.......[emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Podziel się: