reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Wydaje mi się, że wczoraj poczułam pierwsze ruchy dzidziusia :-). Ale od wczoraj mecza mnie tez koszmary zwiazane z ciaza i z praca. Przedwczoraj snilo mi sie ze moja dyrektorka zrezygnowala z pracy tak by inna w koncu mnie zwolnila i musialam zdawac egzamin z zabawy z dzieckiem z zespolem downa a dzis że moja dyrektorka powiedziała do mnie umieraj :-/ wykończe się psychicznie tym stresem.

reklama
Wydaje mi się, że wczoraj poczułam pierwsze ruchy dzidziusia :-). Ale od wczoraj mecza mnie tez koszmary zwiazane z ciaza i z praca. Przedwczoraj snilo mi sie ze moja dyrektorka zrezygnowala z pracy tak by inna w koncu mnie zwolnila i musialam zdawac egzamin z zabawy z dzieckiem z zespolem downa a dzis że moja dyrektorka powiedziała do mnie umieraj :-/ wykończe się psychicznie tym stresem.

Rany boskie Mamcik skąd te durnoty ???..... kiedy do psychologa idziesz ???.... co z mężem Łosiem ??? Wciąż bez zmian???... pierwsze ruchy to połowa [emoji16][emoji1303].... aaaaaaaaa a Ty już się troszkę ogarnelas czy dalej nie masz ochoty wychodzić z domu ??..... może stąd te durne sny [emoji848]

Mamcik ,Lilly ma rację ,takie chore sny są odzwierciedleniem samopoczucia ,ja tak mam ,stres ,mało snu i taaakie porąbane sny że żaden scenarzysta horrorów by nie wymyślił , więc dbaj o siebie i staraj się myśleć pozytywnie

Rany boskie Mamcik skąd te durnoty ???..... kiedy do psychologa idziesz ???.... co z mężem Łosiem ??? Wciąż bez zmian???... pierwsze ruchy to połowa [emoji16][emoji1303].... aaaaaaaaa a Ty już się troszkę ogarnelas czy dalej nie masz ochoty wychodzić z domu ??..... może stąd te durne sny [emoji848]
Z mężem Łosiem ;-) całkiem nieźle, ale o ciąży nie rozmawiamy :-( Ja się niestety nie ogarnęłam. Moją psycholog się rozchorowala i kolejna wizyta została odwołana. Mam dzwonić do niej jutro. Do tego wszystkiego doszła mi jakaś alergia i moją twarz wygląda jak twarz z horroru więc pewnie i alergologa będę musiała szukać bo swędzi jak cholera. Przez to tym bardziej nie chce pokazywać się ludziom.

Z mężem Łosiem ;-) całkiem nieźle, ale o ciąży nie rozmawiamy :-( Ja się niestety nie ogarnęłam. Moją psycholog się rozchorowala i kolejna wizyta została odwołana. Mam dzwonić do niej jutro. Do tego wszystkiego doszła mi jakaś alergia i moją twarz wygląda jak twarz z horroru więc pewnie i alergologa będę musiała szukać bo swędzi jak cholera. Przez to tym bardziej nie chce pokazywać się ludziom.

Ohhhhhhh biedactwo [emoji19]..... mam nadzieje ze jutro już ustalicie datę i w końcu się spotkacie ... napewno dobrze Ci zrobi taka wizyta .... mimo wszystko miłego dnia kochana Ci życzę i nie myśl już o tym co Ci się śni na szczęście to tylko sen [emoji6][emoji10]

reklama
Mamcik dobrze wiem jak zaczyna to siadać,ale ty masz dla kogo się pozbierać .Wiem o cZym mówię bo byłam w takim dołku ,że sama nie wiedziałam np.jechałam samochodem jechałam bo jechałam ,wmawialam sobie różne choroby .Jak się nakrecilam np.na neurologa to szukałam bo musiałam mieć już.

Do góry