reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Ahh wstretna @ się tak rozkrecila ze jestem dzisiaj na tabletkach bo mam takie boleści ze szok...nawet rano nie wstałam żeby dzieci do szkoły wyszykować...dobrze ze maz mnie zastąpił...
Na jutro jestem zarejestrowana do gp..i zaczynam ostro działac..
pozdrawiam i zycze miłego dzionka :)

reklama
Ahh wstretna @ się tak rozkrecila ze jestem dzisiaj na tabletkach bo mam takie boleści ze szok...nawet rano nie wstałam żeby dzieci do szkoły wyszykować...dobrze ze maz mnie zastąpił...

Przykro mi kochana [emoji19].... życzę Ci powodzenia w działaniach i szybkich wymarzonych efektów [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Hehehe masz fajnego męża [emoji6]... fajnie ze się nie zalamujesz ... powiem Ci ze ja to aż się boje swojej reakcji jak @ przyjdzie za jazdym razem coraz gorzej to przeżywam

Dzień dobry dziewczynki i znowu początek tygodnia ,chyba nikt nie lubi poniedziałków ale mimo wszystko pogodnego dnia dużo uśmiechu i pozytywnych myśli.

Kasiunia zasmucona ,i inne zaciazone trzymany Za was kciuki
Fajnie że macie takie relacje i nie jesteś z tym sama .Pisz co tam Ci powiedzą ,a ogólnie fajnie tak gdy ,któraś coś napisze

reklama
Do góry