Wiec właśnie a u mnie ciężko bo tak jak mówiłam mój na noce pracuje a w dzień nie ma szans bo dzieciaki .,I tak to wygląda również miłego dnia życzę.No jest szansa jest tylko trzeba się wbić w ten odpowiedni dzień [emoji6]... wiesz ze [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]miłego dnia buźka
reklama
Didiii
Zaangażowana w BB
DZIEŃ DOBRY wszystkim dziewczynom miłego dnia .
Aa dzien dobry Jak tam co tam ..
U mnie dupa zbita .. nic sie nie wyspałam córka obudzila mnie okolo 1 jak się kładłam spać nie spala do 5rano myslalam ze nie wyrobie oczy mi sie same zamykaly a Ona wisiała na mnie zasnela wstala okolo 7rano wiec nie pospalam . Teraz Ona spi a matka sprzata i robi obiad do meza i syna ajjj zycie
Taki nasz los DIdiii niestety dzieci pranie sprzątanie ,gotowanie i tak w koło dlatego z reguły my kobiety mamy doła zmeczone ta codziennością pozdrawiamAa dzien dobry Jak tam co tam ..
U mnie dupa zbita .. nic sie nie wyspałam córka obudzila mnie okolo 1 jak się kładłam spać nie spala do 5rano myslalam ze nie wyrobie oczy mi sie same zamykaly a Ona wisiała na mnie zasnela wstala okolo 7rano wiec nie pospalam . Teraz Ona spi a matka sprzata i robi obiad do meza i syna ajjj zycie
znadziejami
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny fajnie umiecie "zachęcić" do powiększenia rodziny żartuje oczywiście.Taki nasz los DIdiii niestety dzieci pranie sprzątanie ,gotowanie i tak w koło dlatego z reguły my kobiety mamy doła zmeczone ta codziennością pozdrawiam
Maggy trzymaj się, myślę o Tobie i wierzę, że wszystko będzie dobrze.
znadziejami
dokładnie i dla mnie dodatkowo przemyśleńHmmmm po tak wielkim jajcowaniu nastaly wielkie dni oczekiwania I ciszyyyy .
Ty a co chcesz teraz myslecdokładnie i dla mnie dodatkowo przemyśleń
znadziejami
masz rację nie ma co myślećTy a co chcesz teraz myslec
reklama
Podziel się: