reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

na 95% określił że szans nie ma...nic się przez tydzień nie zmieniło w obrazie.

Na bete chyba pójdę jutro bo nie jestem w stanie dzsiaij wyjść z łóżka

Mam skierowanie do szpitala na środę. Mam mieć usg i potem stwierdzą co dalej.

Daj znać jak będziesz po becie ... my jednak wierzymy i trzymamy mocno kciuki za Ciebie i ze wszystko skończy sie dobrze ... i tak jak dziewczynki pisały skoro nie krwawisz czy nie plamisz ciagle jest szansa ... trzymaj się kochana silna jesteś dasz radę ..... tule wirtualnie jestem z Tobą chociaż myślami bo tylko tyle mogę zrobić [emoji19]

reklama

Meggy wiem myślisz sobie ze łatwo tak powiedzieć ale nie trać nadziei mogło dojść duzo później do zapłodnienia niż wynika z miesiączki pamietam jak dziś 12 stycznia zaczęłam płacić w tamtym roku biegiem szybko do lekarza z mesiaczki wynikało ze to 8 tydzień a ona do mnie ze wygląda na ciążę pozamaciczna i trzeba USG zrobić ,W tym samym dniu poszłam prywatnie do niej na USG i było to co u Ciebie że brak bicia serduszka dała luteine i kazała nie tracić nadziei ., mimo że plamilam .PO luteinie plamienie nie ustepowalo po tygodniu drugie USG u innego lekarza Inny lekarz również powiedział ze ciaza jeszcze może się rozwinąć.Pamietam zrobiłam betę miałam 4883 .Potem zaczęłam mocniej krwawić i wezwałam karetkę .W Szpitalu moja beta wynosiła 4600 więc spadła ,dopiero wtedy byłam pewna że nic z tego nie będzie.Takze daj sobie szanse póki nie plamisz zawsze jest nadzieja

Daj znać jak będziesz po becie ... my jednak wierzymy i trzymamy mocno kciuki za Ciebie i ze wszystko skończy sie dobrze ... i tak jak dziewczynki pisały skoro nie krwawisz czy nie plamisz ciagle jest szansa ... trzymaj się kochana silna jesteś dasz radę ..... tule wirtualnie jestem z Tobą chociaż myślami bo tylko tyle mogę zrobić [emoji19]
Witaj Lilly co u Ciebie ?

Maggy zbierz dupcie i leć na betę może nie potrzebnie się stresujesz ... wiesz ze jutro sobota??? Masz gdzie jutro zrobić betę ??? Tak tylko pytam [emoji6]

Witaj Krecik u mnie narazie nic czekamy na @ czy się pojawi No ale to jeszcze czas z jakieś dwa tyg prawie tak wskazuje na kalendarzyku ale jak będzie to zobaczymy ... a jak u Ciebie jak się czujesz ???
Mnie dzisiaj skończyła @ i wiesz co teraz skojarzylam ze wtedy rok wcześniej też miałam krwawienia w październiku miałam cytologia ale ok była .Dostałam nawet cyclonamine na zatrzymanie krwawienia ,a w grudniu zaszłam w ciążę która poronilam Więc przy nieregularnych cyklach też jest możliwość zajścia w ciaze.Ale pomyślę co dalej robić Lilly

Mnie dzisiaj skończyła @ i wiesz co teraz skojarzylam ze wtedy rok wcześniej też miałam krwawienia w październiku miałam cytologia ale ok była .Dostałam nawet cyclonamine na zatrzymanie krwawienia ,a w grudniu zaszłam w ciążę która poronilam Więc przy nieregularnych cyklach też jest możliwość zajścia w ciaze.Ale pomyślę co dalej robić Lilly

No jest szansa jest tylko trzeba się wbić w ten odpowiedni dzień [emoji6]... wiesz ze [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]miłego dnia buźka

reklama
Do góry