reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

na 95% określił że szans nie ma...nic się przez tydzień nie zmieniło w obrazie.

Na bete chyba pójdę jutro bo nie jestem w stanie dzsiaij wyjść z łóżka

Mam skierowanie do szpitala na środę. Mam mieć usg i potem stwierdzą co dalej.

Daj znać jak będziesz po becie ... my jednak wierzymy i trzymamy mocno kciuki za Ciebie i ze wszystko skończy sie dobrze ... i tak jak dziewczynki pisały skoro nie krwawisz czy nie plamisz ciagle jest szansa ... trzymaj się kochana silna jesteś dasz radę ..... tule wirtualnie jestem z Tobą chociaż myślami bo tylko tyle mogę zrobić [emoji19]

reklama

Meggy wiem myślisz sobie ze łatwo tak powiedzieć ale nie trać nadziei mogło dojść duzo później do zapłodnienia niż wynika z miesiączki pamietam jak dziś 12 stycznia zaczęłam płacić w tamtym roku biegiem szybko do lekarza z mesiaczki wynikało ze to 8 tydzień a ona do mnie ze wygląda na ciążę pozamaciczna i trzeba USG zrobić ,W tym samym dniu poszłam prywatnie do niej na USG i było to co u Ciebie że brak bicia serduszka dała luteine i kazała nie tracić nadziei ., mimo że plamilam .PO luteinie plamienie nie ustepowalo po tygodniu drugie USG u innego lekarza Inny lekarz również powiedział ze ciaza jeszcze może się rozwinąć.Pamietam zrobiłam betę miałam 4883 .Potem zaczęłam mocniej krwawić i wezwałam karetkę .W Szpitalu moja beta wynosiła 4600 więc spadła ,dopiero wtedy byłam pewna że nic z tego nie będzie.Takze daj sobie szanse póki nie plamisz zawsze jest nadzieja

Daj znać jak będziesz po becie ... my jednak wierzymy i trzymamy mocno kciuki za Ciebie i ze wszystko skończy sie dobrze ... i tak jak dziewczynki pisały skoro nie krwawisz czy nie plamisz ciagle jest szansa ... trzymaj się kochana silna jesteś dasz radę ..... tule wirtualnie jestem z Tobą chociaż myślami bo tylko tyle mogę zrobić [emoji19]
Witaj Lilly co u Ciebie ?

Maggy zbierz dupcie i leć na betę może nie potrzebnie się stresujesz ... wiesz ze jutro sobota??? Masz gdzie jutro zrobić betę ??? Tak tylko pytam [emoji6]

Witaj Krecik u mnie narazie nic czekamy na @ czy się pojawi No ale to jeszcze czas z jakieś dwa tyg prawie tak wskazuje na kalendarzyku ale jak będzie to zobaczymy ... a jak u Ciebie jak się czujesz ???
Mnie dzisiaj skończyła @ i wiesz co teraz skojarzylam ze wtedy rok wcześniej też miałam krwawienia w październiku miałam cytologia ale ok była .Dostałam nawet cyclonamine na zatrzymanie krwawienia ,a w grudniu zaszłam w ciążę która poronilam Więc przy nieregularnych cyklach też jest możliwość zajścia w ciaze.Ale pomyślę co dalej robić Lilly

Mnie dzisiaj skończyła @ i wiesz co teraz skojarzylam ze wtedy rok wcześniej też miałam krwawienia w październiku miałam cytologia ale ok była .Dostałam nawet cyclonamine na zatrzymanie krwawienia ,a w grudniu zaszłam w ciążę która poronilam Więc przy nieregularnych cyklach też jest możliwość zajścia w ciaze.Ale pomyślę co dalej robić Lilly

No jest szansa jest tylko trzeba się wbić w ten odpowiedni dzień [emoji6]... wiesz ze [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]miłego dnia buźka

reklama
Do góry