Dolaczam sie I jaKasiulek bardzo dobrze napisane, właśnie ja tak odbieram obecną sytuację. Człowiek zastanawia się wówczas ile bólu trzeba przeżyć i łez wypłakać, dlaczego tak się stało itp. Życie samo życie, które nie jest łatwe i niestety nikt nie wie jaki scenariusz nam przyniesie.
Miłej soboty kobietki.
reklama
Kasiulek 77
Fanka BB :)
Cześć Lilly ,dzięki i wzajemnie ,mnie dziś humor dopisuje
Lilly40
Cześć Lilly ,dzięki i wzajemnie ,mnie dziś humor dopisuje
To super .... dobry humorek to dzień mile spędzony [emoji1303][emoji6][emoji16]
Lilly40
Witam Kobietki i wspanialej soboty zycze ja czekam na @ ...
Ty nie czekaj bo jeszcze się doczekasz aa tego nie chcemy .... [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]oby nie przyszła
Dzień dobry, ja dziś bardzo leniwie spędzam sobotę, ale i tak smutno trochę, bo zmarła przyjaciółka mojej najmłodszej córki, młoda dziewczyna, całe życie przed nią... a żeby może poprawić wam humor, to znów słyszałam o kolejnej dziewczynie w ciąży, chyba 44 na karku... u nas chyba są dobre warunki do rozmnażania, zapraszam na weekend, a wrócicie zafasolkowane, haha
Lilly40
Dzień dobry, ja dziś bardzo leniwie spędzam sobotę, ale i tak smutno trochę, bo zmarła przyjaciółka mojej najmłodszej córki, młoda dziewczyna, całe życie przed nią... a żeby może poprawić wam humor, to znów słyszałam o kolejnej dziewczynie w ciąży, chyba 44 na karku... u nas chyba są dobre warunki do rozmnażania, zapraszam na weekend, a wrócicie zafasolkowane, haha
Bożenko to przykre ... młodzi ludzie umierają ... ja tez ostatnio byłam na pogrzebie koleżanki córka 24 lat i zmarła masakra co się dzieje.... ohhhh fajnie ze my nie odstajemy od reszty super ze jest nas coraz więcej ... mam nadzieje ze my staraczki wkrótce dołączymy do zadasolkowanych tylko ze my to już wersja ZAPĄCZKOWANA [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ciekawe czy daleko x slaska bym mialaDzień dobry, ja dziś bardzo leniwie spędzam sobotę, ale i tak smutno trochę, bo zmarła przyjaciółka mojej najmłodszej córki, młoda dziewczyna, całe życie przed nią... a żeby może poprawić wam humor, to znów słyszałam o kolejnej dziewczynie w ciąży, chyba 44 na karku... u nas chyba są dobre warunki do rozmnażania, zapraszam na weekend, a wrócicie zafasolkowane, haha
reklama
Ciekawe czy daleko x slaska bym miala
Łódzkie, stosunkowo blisko, że tak powiem, haha
Podziel się: