reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Witajcie :)
Krecik75 Maja75 Dziekuje ze o mnie pamietacie :)
U mnie wszystko ok jak narazie dobrze czuje sie świetnie (odpukać)
Jakos tu nie zagladalam bo ostatnio jak bylam wiekszosc z Was milczała i tak jakos wyszło :)
Córka mi w dzien zasypia wiec wieczorami musze z nia siedziec do 23 czasem jestem tak wymęczona że padam na pysk no ale coż jakoś sie trzeba radzić
Najważniejsze jest to że jest dobrze
Za bardzo tez nie wspominam o tym by nie mysleć i niczego wywoływać bo jak zaczynam gadac to w głowie mam rózne mysli i potem jest te BUM :p

Maggi39 tak mi przykro :( trzymaj sie tam dzielnie ...,

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie :)
Krecik75 Maja75 Dziekuje ze o mnie pamietacie :)
U mnie wszystko ok jak narazie dobrze czuje sie świetnie (odpukać)
Jakos tu nie zagladalam bo ostatnio jak bylam wiekszosc z Was milczała i tak jakos wyszło :)
Córka mi w dzien zasypia wiec wieczorami musze z nia siedziec do 23 czasem jestem tak wymęczona że padam na pysk no ale coż jakoś sie trzeba radzić
Najważniejsze jest to że jest dobrze
Za bardzo tez nie wspominam o tym by nie mysleć i niczego wywoływać bo jak zaczynam gadac to w głowie mam rózne mysli i potem jest te BUM :p

Maggi39 tak mi przykro :( trzymaj sie tam dzielnie ...,
No ja niestety wieczorem tez jestem padnięta więc znam ten ból ja dwoje maluchów mam...dwoch chłopców do tego .,

Meggy wiem jak się czujesz bo przeszłam to rok temu Ale ja bym się jeszcze nie poddawala nie wiem czy to będzie jakieś kolwiek pocieszenie ale ja plamilam o ile mi wiadomo Ty nie plamisz więc może jest jeszcze szansa .Ja miałam nadzieję do samego końca .Wiec trzymaj się jakoś i sprawdź ta betę czy nie spada.Sciskam Cię .
Ja też plamiłam ,i był tylko pęcherzyk ,brak zarodka ,więc może jest jeszcze szansa u Ciebie,trzymam kciuki z całego serca

No to moj jeden juz praktycznie pełnoletni a córka 1,5roku wiec wiesz teraz ma ten bunt 2latka to masakra czasem ręce opadaja wysiadam
Przeszlam te wszystkie etapy trzy razy czasem sa lepsze dni czasem gorsze niestety ,niema ludzi idealnych Ale radość z wychowywania dzieci przebija wszystko .

to prawda, że leci taśmowo - w pierwszej ciąży pracowałam w dziale, gdzie było nas 5 + kierowniczka, pracowałam w tym dziale ponad 15 lat i nie było żadnej ciąży od jakiś 10 lat, więc ja zaszłam w kwietniu, druga koleżanka zaszła w czerwcu, dwie następne koleżanki zaszły we wrześniu (nawet urodziły tego samego dnia 8 czerwca, ale w różnych szpitalach :) ), na posterunku została jedna koleżanka + kierowniczka. Wróciłam po 8 miesiącach do pracy, czyli we wrześniu, pozostałe dziewczyny poszły na roczny, i po dwóch miesiącach w listopadzie, ta ostatnia koleżanka - poszła na L4 - w czerwcu urodziła bliźniaki :)
I jak tu nie myśleć taśmowo? a może to wpływ krzesełka, że by nie siadać? :)

Ja dziś siedziałam na krzesełku koleżanki co jest w ciąży haha zobaczymy...

reklama
na 95% określił że szans nie ma...nic się przez tydzień nie zmieniło w obrazie.

Na bete chyba pójdę jutro bo nie jestem w stanie dzsiaij wyjść z łóżka

Mam skierowanie do szpitala na środę. Mam mieć usg i potem stwierdzą co dalej.

Do góry