reklama
Lilly40
Fanka BB :)
Brumba Hallooo ?Jak po wizycie Pisz bo wyczekuje Ciebie...
Dołączam się [emoji848][emoji848][emoji848]
znadziejami
ja równieżDołączam się [emoji848][emoji848][emoji848]
Lilly40
kurde Martwi mnie milczenie Brumby mam nadzieje ze ja nie wzieli nigdzie........... tfu !!
Tez się zastanawiam co się stało [emoji848][emoji848][emoji848]... może poszła sobie na zakupy by poprawić humorek [emoji1307][emoji6]
Brumba kochana i co tam wyszło ????????
Przepraszam że dopiero teraz. Czekałam pod gabinetem 2 godziny plus dojazd zrobiło się 3 i w związku z tym wszystkie zaplanowane rzeczy mi się przesunęły.
Potem wszystko biegiem.
U mnie lipa.. Mam torbiele na obu jajnikach i to takie mega wielkie..
Czeka mnie kuracja 3 miesięczna tabletkami antykoncepcyjnymi..
Powiedziała że może się tak zdarzyć że po najbliższym okresie torbiele znikną wtedy przerywamy leczenie. Ale standardowo 3 miechy..
A myślałam że niedługo zaczniemy się starać..
reklama
Super, że "sprawynabrały swojego biegu" Z chorobami możesz przechodzić ciążę trochę ciężej, ale może być też odwrotnie i objawy będą złagodzone Teraz to już tylko do przodu i dbanie o siebieDziekuje za powitanie i miłe słowa Lilly40. Do lekarza mam sie umówić jak z bety przyjdzie wynik. A dlaczego nie mamy dzieci ... nigdy nie mieliśmy na nie parcia z mężem... zostawiliśmy sprawy swojemu biegowi „ jak bedzie to bedzie” raczej w związku z mimi chorobami nie spodziewałam sie ze mogę zajść. A tu proszę...
Będziemy trzymać kciuki. A jak reakcja męża?
Podziel się: