reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Brumba kochana i co tam wyszło ????????

Przepraszam że dopiero teraz. Czekałam pod gabinetem 2 godziny plus dojazd zrobiło się 3 i w związku z tym wszystkie zaplanowane rzeczy mi się przesunęły.
Potem wszystko biegiem.
U mnie lipa.. Mam torbiele na obu jajnikach i to takie mega wielkie..:(
Czeka mnie kuracja 3 miesięczna tabletkami antykoncepcyjnymi..:-( :(
Powiedziała że może się tak zdarzyć że po najbliższym okresie torbiele znikną wtedy przerywamy leczenie. Ale standardowo 3 miechy..
A myślałam że niedługo zaczniemy się starać..:(

reklama
Dziekuje za powitanie i miłe słowa Lilly40. Do lekarza mam sie umówić jak z bety przyjdzie wynik. A dlaczego nie mamy dzieci ... nigdy nie mieliśmy na nie parcia z mężem... zostawiliśmy sprawy swojemu biegowi „ jak bedzie to bedzie” raczej w związku z mimi chorobami nie spodziewałam sie ze mogę zajść. A tu proszę...
Super, że "sprawynabrały swojego biegu" :) Z chorobami możesz przechodzić ciążę trochę ciężej, ale może być też odwrotnie i objawy będą złagodzone :) Teraz to już tylko do przodu i dbanie o siebie :)
Będziemy trzymać kciuki. A jak reakcja męża?

Do góry