reklama
azula
Fanka BB :)
A ja tam zaczynam wierzyć w odpieluchowanie nie wiem czemu kupy nie sygnalizuje bo siusiu to ja przypominam i nawet sama woła .na szczęście kupala robi raz dziennie więc wsio do przepiórki potem mam ale mam nadzieje ,że dam radę ,a na spacer muszę majty zamiast pampków zakupić bo odpinany pampek słabo się na tyłku trzyma,a jak woła to w krzaczki tuptamy
Ollena to co ,że w kroku napy ,troszkę dłużej trwa ale i z napkami można rozebrać na "posiedzenie".Body zapinam jedynie na środkowego napa by szybko odpiąć bo na bodziaki jeszcze np spodnie zakładam.
Aniu Amelka tez miewała napady dawałam kilka dni melisę i pomogło no ale kto wie czy Wandzi pomoże każde dziecko jednak inne .
Flo jeśli to jako bunt i w sumie wyładowywanie agresji to gryzienie to współczuję bo robi to z pewnością bardzo boleśnie ,a nawet niebezpiecznie :-( i nie wiem jak Ci pomóc
U nas chyba znowu zbiera sięna deszcz niby ciepło ale to zależy czy słońce wyjdzie wtedy krótki rękaw ,a jak się schowa za chmurami to sweter lub kurtka
Ollena to co ,że w kroku napy ,troszkę dłużej trwa ale i z napkami można rozebrać na "posiedzenie".Body zapinam jedynie na środkowego napa by szybko odpiąć bo na bodziaki jeszcze np spodnie zakładam.
Aniu Amelka tez miewała napady dawałam kilka dni melisę i pomogło no ale kto wie czy Wandzi pomoże każde dziecko jednak inne .
Flo jeśli to jako bunt i w sumie wyładowywanie agresji to gryzienie to współczuję bo robi to z pewnością bardzo boleśnie ,a nawet niebezpiecznie :-( i nie wiem jak Ci pomóc
U nas chyba znowu zbiera sięna deszcz niby ciepło ale to zależy czy słońce wyjdzie wtedy krótki rękaw ,a jak się schowa za chmurami to sweter lub kurtka
katrina115
Potrójna Mama
Ollena - ten kraj tez ma dzis ciepelko - u nas 20 stopni (odczuwalna ok. 30). Super!!!! To tygryski lubia najbardziej.
Aniu - wlasnie wczoraj czytalam sobie na BB o rozwoju dzieci w 2 roku zycia. Niestety nasze maluchy juZ wchodza w okres odreagowywania emocji w czasie snu I juz moga miec koszmary senne. Stad mozliwosc czestrzego budzenia sie w nocy xzy gorszego spania...
A tu fotka sprzed chwili
Aniu - wlasnie wczoraj czytalam sobie na BB o rozwoju dzieci w 2 roku zycia. Niestety nasze maluchy juZ wchodza w okres odreagowywania emocji w czasie snu I juz moga miec koszmary senne. Stad mozliwosc czestrzego budzenia sie w nocy xzy gorszego spania...
A tu fotka sprzed chwili
katrina115
Potrójna Mama
I nasze dzisiejsze zakupy
riefenstahl
Aktywna w BB
Cześć Mamutki :-)
Kopę lat ! Patrzę na suwaczki i oczom nie wierzę, że czas tak szybko leci i dzieciaczki Wam rosną jak na drożdżach
Dzięki Zoyka za pamięć, miło mi się zrobiło
A ja znowu czekam na bociana, co prawda to dopiero 4,5 tygodnia + od wczoraj plamienie, dostałam luteinę, następna wizyta 14 maja, okaże się czy bebe rośnie, aktualnie ma całe 2 mm
Z pozycji horyzontalnej uściski i pozdrowienia dla Wszystkich
Kopę lat ! Patrzę na suwaczki i oczom nie wierzę, że czas tak szybko leci i dzieciaczki Wam rosną jak na drożdżach
Dzięki Zoyka za pamięć, miło mi się zrobiło
A ja znowu czekam na bociana, co prawda to dopiero 4,5 tygodnia + od wczoraj plamienie, dostałam luteinę, następna wizyta 14 maja, okaże się czy bebe rośnie, aktualnie ma całe 2 mm
Z pozycji horyzontalnej uściski i pozdrowienia dla Wszystkich
Katrina u nas niby 16 w cieniu, 20 pare w sloncu ale nie jest to polska temp gdzie mozna wyjsc w krotkim rekawku bez obaw ze sie zmarznie. W PL czuc juz lato a tutaj taka zdradliwa taka pogoda, ja w zakiecie stalam i chlodno mi bylo
faje buty, ja szukam nadal sandalow dla dzieci..
Tez jestem przeciwna jakis konkursow miss..
faje buty, ja szukam nadal sandalow dla dzieci..
Tez jestem przeciwna jakis konkursow miss..
Andzike
Fanka BB :)
I my się meldujemy, z racji tego, że dziś pracuję w domu wybraliśmy się z Kacprem do klubiku dla dzieci Moje dziecko zdecydowanie potrzebuje żłobka i towarzystwa innych dzieci, zachowuje się jak mały dzikusek, najchętniej siedziałby u mnie na rękach i z bezpiecznej odległości obserwował dzieci
Flo - aż mi się włosy zjeżyły jak przeczytalam o zachowaniu Twojej znajomej jakiś koszmar jak mi się zdarzy puścić bluzgę to też Kacpra przepraszam, ale takie zachowanie to już totalne przegięcie...
ania - trzymam kciuki, żeby uspokoiło się Wandzi spanie. Wiem co czujesz, jak mnie w nocy coś obudzi to gotowam zabić
riefenstahl - cześć! zaglądaj do nas częściej dużo ciepłych myśli dla fasolki :-)
Jeśli chodzi o odpieluchowanie to jesteśmy w czarnym lesie
Flo - aż mi się włosy zjeżyły jak przeczytalam o zachowaniu Twojej znajomej jakiś koszmar jak mi się zdarzy puścić bluzgę to też Kacpra przepraszam, ale takie zachowanie to już totalne przegięcie...
ania - trzymam kciuki, żeby uspokoiło się Wandzi spanie. Wiem co czujesz, jak mnie w nocy coś obudzi to gotowam zabić
riefenstahl - cześć! zaglądaj do nas częściej dużo ciepłych myśli dla fasolki :-)
Jeśli chodzi o odpieluchowanie to jesteśmy w czarnym lesie
reklama
Rief jak się cieszę że Cię widzę horyzontalnie witaj )
Andzike buziak dla Kacpra, dzisiaj ma kolejną miesięcznicę a za chwilę dwa latka będą )
Katrina śliczna Alinka i jaka szczuplutka... dziewczę jak malowane
Skoczę do rzeki Donn.... Wanda się osunęła na sofę o 17.00 i po prostu śpi. Czyli noc znowu koszmarna, wymęczyłam ją w ogrodzie i może tutaj jest problem bo wykończona usypia na stojąco w ciągu dnia. Jednak nie mogę jej przecież trzymać pod kluczem w chałupie
Andzike buziak dla Kacpra, dzisiaj ma kolejną miesięcznicę a za chwilę dwa latka będą )
Katrina śliczna Alinka i jaka szczuplutka... dziewczę jak malowane
Skoczę do rzeki Donn.... Wanda się osunęła na sofę o 17.00 i po prostu śpi. Czyli noc znowu koszmarna, wymęczyłam ją w ogrodzie i może tutaj jest problem bo wykończona usypia na stojąco w ciągu dnia. Jednak nie mogę jej przecież trzymać pod kluczem w chałupie
Podziel się: