reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
A ja tam zaczynam wierzyć w odpieluchowanie :tak:nie wiem czemu kupy nie sygnalizuje bo siusiu to ja przypominam i nawet sama woła .na szczęście kupala robi raz dziennie więc wsio do przepiórki potem mam :rofl2: ale mam nadzieje ,że dam radę ,a na spacer muszę majty zamiast pampków zakupić bo odpinany pampek słabo się na tyłku trzyma,a jak woła to w krzaczki tuptamy:tak:
Ollena to co ,że w kroku napy ,troszkę dłużej trwa ale i z napkami można rozebrać na "posiedzenie".Body zapinam jedynie na środkowego napa by szybko odpiąć bo na bodziaki jeszcze np spodnie zakładam.
Aniu Amelka tez miewała napady dawałam kilka dni melisę i pomogło no ale kto wie czy Wandzi pomoże każde dziecko jednak inne .
Flo jeśli to jako bunt i w sumie wyładowywanie agresji to gryzienie to współczuję bo robi to z pewnością bardzo boleśnie ,a nawet niebezpiecznie :-( i nie wiem jak Ci pomóc :no:
U nas chyba znowu zbiera sięna deszcz niby ciepło ale to zależy czy słońce wyjdzie wtedy krótki rękaw ,a jak się schowa za chmurami to sweter lub kurtka:crazy:

Ollena - ten kraj tez ma dzis ciepelko - u nas 20 stopni (odczuwalna ok. 30). Super!!!! To tygryski lubia najbardziej.

Aniu - wlasnie wczoraj czytalam sobie na BB o rozwoju dzieci w 2 roku zycia. Niestety nasze maluchy juZ wchodza w okres odreagowywania emocji w czasie snu I juz moga miec koszmary senne. Stad mozliwosc czestrzego budzenia sie w nocy xzy gorszego spania...

A tu fotka sprzed chwili

Cześć Mamutki :-)

Kopę lat ! Patrzę na suwaczki i oczom nie wierzę, że czas tak szybko leci i dzieciaczki Wam rosną jak na drożdżach :)

Dzięki Zoyka za pamięć, miło mi się zrobiło :laugh2:

A ja znowu czekam na bociana, co prawda to dopiero 4,5 tygodnia + od wczoraj plamienie, dostałam luteinę, następna wizyta 14 maja, okaże się czy bebe rośnie, aktualnie ma całe 2 mm ;)

Z pozycji horyzontalnej uściski i pozdrowienia dla Wszystkich :biggrin2:

Katrina u nas niby 16 w cieniu, 20 pare w sloncu ale nie jest to polska temp gdzie mozna wyjsc w krotkim rekawku bez obaw ze sie zmarznie. W PL czuc juz lato a tutaj taka zdradliwa taka pogoda, ja w zakiecie stalam i chlodno mi bylo :(
faje buty, ja szukam nadal sandalow dla dzieci..

Tez jestem przeciwna jakis konkursow miss..

I my się meldujemy, z racji tego, że dziś pracuję w domu wybraliśmy się z Kacprem do klubiku dla dzieci:-D Moje dziecko zdecydowanie potrzebuje żłobka i towarzystwa innych dzieci, zachowuje się jak mały dzikusek, najchętniej siedziałby u mnie na rękach i z bezpiecznej odległości obserwował dzieci:no:
Flo - aż mi się włosy zjeżyły jak przeczytalam o zachowaniu Twojej znajomej :no::szok: jakiś koszmar :baffled: jak mi się zdarzy puścić bluzgę to też Kacpra przepraszam, ale takie zachowanie to już totalne przegięcie...:sorry2:
ania - trzymam kciuki, żeby uspokoiło się Wandzi spanie. Wiem co czujesz, jak mnie w nocy coś obudzi to gotowam zabić :laugh2:
riefenstahl - cześć! zaglądaj do nas częściej :tak: dużo ciepłych myśli dla fasolki :-)

Jeśli chodzi o odpieluchowanie to jesteśmy w czarnym lesie:baffled:

Hełoł :-)
Witaj Reniferku ;-) Oczywiście, ze pamiętamy :-)
Gratuluje zakupów - Kubul okupiony aż nadto więc musi mi coś naprawdę rzucić na kolana abym kupiła.
Flo - milusia znajoma :baffled: baba powinna się leczyć.
a reszta na GZ.

riefenstahl :-) witaj znowu:tak:i gratki:-D
Dzis Amelka ma więcej "wpadek"w odpieluchowaniu :-( ale będę walczyć:-D w końcu na tyle ciepło ,że nawet jak wpadka sie zdarzy to nie zamarznie zsikana dupeńka;-)

reklama
Rief jak się cieszę że Cię widzę :-D horyzontalnie witaj :))
Andzike buziak dla Kacpra, dzisiaj ma kolejną miesięcznicę :-D a za chwilę dwa latka będą :))
Katrina śliczna Alinka i jaka szczuplutka... dziewczę jak malowane :-D

Skoczę do rzeki Donn.... Wanda się osunęła na sofę o 17.00 i po prostu śpi. Czyli noc znowu koszmarna, wymęczyłam ją w ogrodzie i może tutaj jest problem bo wykończona usypia na stojąco w ciągu dnia. Jednak nie mogę jej przecież trzymać pod kluczem w chałupie :baffled:

Do góry