reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

azula - zgadzam się z Tobą - w sytuacji gdy P. wychodzi to odwrócenie uwagi jest najlepszym sposobem. Co innego gdy np Kacper się uprze, że chce telefon i zaczyna histeryzować i rzuca zabawkami - wtedy zabrane zabawki lądują na szafce, a histeria jest olewana. Nie robimy nigdy tak, że dziecko rozpacza, płacze, a my beznamiętnie odwracamy się od niego plecami - on się musi sam uporać ze złością, a jak się uspokoi to jesteśmy tuż obok, żeby mógł się przyjść i przytulić. :-D
Jakoś strasznie dziś za nim tęsknię, po takim czasie razem nie mogę się w pracy ogarnąć:sorry2:

reklama
misia - oglądałam parę odcinków na TLC - masakra... w większości to matki przelewające niespełnione ambicje na dzieci :-( mało widziałam dziewczynek, którym to faktycznie sprawiało radochę, zdecydowanie bardziej nakręceni byli rodzice niż one:tak:
I też poproszę pełną wersję na maila :-)

A według mnie to zależy .Dlaczego nie bawić się w miss ? byle by to było naturalne bo na TLC to robią z dzieci lalki ze sztucznymi zębami i rzęsami.Konkursy naturalne mi się podobają:tak:albo np te na temat np sport,disco czy tego typu gdzie dzieci się przebierają ,tańczą itp no i oby nie z konkursu na konkurs biegać.Powinni ograniczyć ilość występów wtedy by się z tego cyrku nie robiło.Najważniejszy zdrowy rozsądek.

dla mnie to lep dla wszelakich zboków :-( były przypadki molestowania i morderstw w USA i we Francji - jeśli mnie pamięć nie myli :-(
a już to - jak Andzike piszesz wybory TLC - to powinny mamusie się przeleczyć na łeb.

Hej

melduję sie tylko , jakieś zwoje mózgowe mi chyba zwarcie zrobiły, bo mi coś kazało posprzątać moją "cytrynkę " a ta czynność zeżarła mi całe przedpołudnie, a teraz ganm do krwi , ropy i innych ekskrementów, wpadnę wieczorkiem:-)

Misia akurat nie dla mnie takie występy miss ja to nawet z psami 3 obowiązkowe wystawy odhaczyłam po sąsiedzku blisko mnie to męczyło psy zresztą też.A wtedy byłam dużo młodsza;-):-),a" pożywka "dla zboków no cóż ale niestety wszędzie tego pełno :-(świat zdziczał trzeba ciągle uważać .
Jestem dumna z dziecięcia już dwa razy dzisiaj zawołała i zrobiła siusiu na nocnik :-D(no ale wpadki tez mamy ,a kupiszona jakoś nie umie pojąć:crazy:) Ale to nic cieszę się,że próbujemy w końcu powiemy pieluchom papa na razie Amelka tak żegna zawartość nocnika który wylewamy do WC:-)

reklama
A gdzieście są wszystkie?:-)

Wybory małych miss...masakra..normalny syf, ja się nie mogłam patrzeć na te dziewczynki z których skapywał makijaż, te ich sztuczne uśmiechy, kiecki, fryzury natapirowane i nalakierowane..obrzydzenie mnie brało, jak pisze misia, pożywka dla zboków:no:..na co to komu:no:..zarabianie kasy kosztem nieświadomych niczego dzieci... ja jednak optuję za konkursami, wokalnymi, tanecznymi czy też rysunkowymi zdecydowanie..
co do wrzeszczących matek..śmiem twierdzić, że nie ma takiej, której się wrzask nie przytrafił, lub niebawem nie przytrafi:sorry2:..nie wiem też czy jest dobre pogrążanie się w poczuciu winy z tego powodu:confused:

Ollena i co z tą paczką ???
Do nas dziś przyszły Puzzle 3d z robotem Wallim..Paćka zafascynowana:-)

Do góry