reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Misia przeczytałam :-(
Andzike nic na siłe ja po prostu latam ze ściera ale są maluchy które w 18 miesiącu łapią o co chodzi inne jak maja 3 lata .Niestety trochę dorosły musi się natrudzić bo wpadki lub pomoc przy ubieraniu ,rozbieraniu często potrzebna:tak:ale wyszłam z założenia ,że co jakis czas próbowałam i efektów nie było teraz jakieś pierwsze sukcesy mamy ale spacery nadal zapieluchowane ,a największy problem w tym,że większość gatków z tyłka spada:wściekła/y:
Z gumkami i spinkami też co chwila próbowałam ,aż kiedyś nie ściągnęła dlatego twierdze,że warto co jakiś czas podjąć próbę,a może któregoś dnia:-D
Anko współczuję:-(ja tez wolałabym aby jedynie ma własna potrzeba mnie budziła

U nas na wsi jest taki jeden sklep z obuwiem glownie Clarks, Geox, Ecco, Riefen I tego typu buty maja I wlasnie crocsy tez byly, to wzielam I Kupilam. Ale nie chcialam gladkich granatowych a z Toy story nie bylo Kuby rozmiaru.

Witamy się,
Wanda usneła o 22.30, około 1.00 ryknęła NIEEEEE i przywędrowała do nas, zasnęła spokojnie wtulona w ojca... było lepiej niż wczoraj ale do ideału daleko....
Zaraz mykamy do B&Q bo trzeba kupić bramkę na schody a nigdzie nie mogę znaleźć jakiś używek, na carboot w niedzielę nie było a szkoda by pokój stał zrobiony i pusty bo bramki nie ma. Wandula wchodzi po schodach ale panicznie boi się schodzić na dół i nie bardzo umie więc wolę je zabezpieczyć. Są wysokie i strome, upadek mógłby się skończyć tragicznie.
Wołam na kawę i miłego dnia :-D

Widze, ze dzieci Wam imprezowaly w nocy :-)

My ok, choc Mia kaszlala rano a Patryk mowil, ze boli go gardlo..wiedzialam, ze dlugo nie potrwa sielanka, zreszta zmiana pogody robi swoje :(

Katrina obrazek mi sie bardzo nie podoba na Kubulowych Crocsach ale co zrobic ;-) My mamy zolte dla Patryka a dla Mii z Dora (po corce kuzynki). Jeszcze musze im sandaly dokupic.

misia :-(((

Jedna łapa Poli wyglada koszmarnie, cala popekana :( pierwszy raz nie bardzo da sie dotknac, tzn da ale bardzo jeczy przy tym :-( to cholerstwo nigdy jej nie opusci :-(

Mam chwile luzu, bo Rajmund wzial Karola na rower - dziecko sobie calkiem dobrze juz radzi, ale jeszcze mozna za nim nadazyc pieszo. Na szczescie.
Bramki to my juz likwidujemy - do kuchni sobie otwiera, a po schodach lata jak przeciag, szczegolnie ze sam do toalety zasuwa, tak ze z bramkami sie zegnamy.

reklama
Do góry