reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Kolejny dzień pracy w domu, mogłabym się przyzwyczaić :-D
Znów byliśmy w klubiku malucha, nie wiem co z tym moim dzieckiem zrobić, on się tam świetnie czuje, ale jak jest sam :-D są dwie sale - w jednej sa zabawki, w drugiej duże piłki, maty, tunele i schody do wspinania - jak dzieci były w pokoju z zabawkami to Kacper chciał iść do tego drugiego, jak przyszły na zajęcia do drugiej sali to zażądał powrotu do pokoju z zabawkami... nie wspomnę już co wyprawia jak jakieś dziecko się do niego zbliży albo nie daj boshe chce się bawić ta samą zabawką:no: oj ciekawie będzie na zlocie, bardzo ciekawie, mam nadzieję, że nie wyproszą nas z knajpy :-D

O tak to mniej więcej wygląda, chyba u angelki było podobnie - po prawej stronie dzieci coś rysują, a mój outsider po lewej :-D
Zobacz załącznik 622177

Ostatnia edycja:
reklama
Andzike to taki etap! Uwielbiam ten argument!!!! Ale jest jakże prawdziwy! Minie. Mój ma etap, ze teraz już chce dzieci. A my przez te choróbska mamy zakaz kontaktowania sie z dziećmi w zamkniętych pomieszczeniach, zatem z klubu malucha u nas nici :angry:

angelka - też sobie to tak tłumaczę, że to taki etap :tak: poza tym - jeszcze się nabędzie w tłumie ludzi przez całe życie... ja też nie znoszę tłumów, nie wiem co ja robię w korpo:-D

Ale tutaj cisza...
Andzike nie martw się, Wanda też na playgrupie bawi się sama i unika dzieci. To wina nas rodziców gdy dziecko nie chodzi do żłobka i etap rozwojowy dziecka. Przejdzie za moment :-D
Bramka zainstalowana, zasłonki powieszone i dzisiaj żmija śpi w swoim nowym pokoju! Po cichu liczę na poprawę w związku z jej fascynacją przebywania na pięterku :-D

Aniu trzymam kciuk za Wande i new room!

misia trzymaj sie..

A ja ogladam Rocky'ego.

Mia ladnie bawi sie wsrod dzieci, chyba to kwestia posiadania starszego brata :-)

Ostatnia edycja:
Amelka uwielbia dzieci:happy: (no może Borysa trochę mniej ale w sumie i z nim usiłowała się bawić bo to On nie był chętny:-() więc od czego to zależy ?.Ollena może faktycznie od posiadania starszego rodzeństwa;-):-D.
Tzw majówek nie lubie M i tak w pracy na 18-ta więc obyło się .Według mnie w maju jest wieczorami jeszcze za zimno może pod koniec maja jakiegoś grila popełnimy ,a no i u mojej siostry urodziny na działce więc chyba grill no chyba ,że by padało no i urodzinki smokusi to przy pogodzi tez można pogrilować ale to się zobaczy:tak:

reklama
Heloł wieczorne :-)

mam dużo roboty, to dobrze, bardzo dużo nowych klientów, cieszem się:-)

Dziewczyny czym Wy się przejmujecie, niech sobie dzieciaki robią co chcą, nie ma co ich w jakieś tam ramki upychać:-), ja w pewnym momencie ( oczywiście już przy znacznie większych bachorach ) doszłam do takiego etapu, że stwierdziłam, iż dopóki to co robią nie koliduje z prawem i nie przychodzi mi do domu policja to nie panikuję:sorry2:...a policja była 2 razy, ale jak się okazało w idiotycznych sprawach:rofl2:
Paćka ma różne humory i nastroje, wczoraj ewidentnie pokazywała matce, że ma ją gdzieś, zero rozmów, zero buziaków, jak ją po kąpieli chciałam wycierać , to wyła, że chce z tatą...dziś aniołek;-)
Ubawiłam się kilkoma jej ostatnimi wystąpieniami, wczoraj się mnie pyta skąd mam plasterek na palcu, to mówię, że mnie pies ugryzł, a Paćka : " musisz uważać " :-D:-D.." pamiętaj nie możesz się zbliżac do psów ":-D:-D...no to jej tłumaczę, że niestety , ale mamusia pracuje z pieskami i musi się do nich zbliżać, a Paćka : Pamiętaj, musisz uważać"...płakałam:-D:-D:-D, albo dziś rano wymieniałam ze starym kilka zdań, nie kłótnia, ale jakoś tak głośniej, a Paćka : "uspokójcie się " :-D:-D:-D

Jak przeżyłyście dzisiejszy armagedon w spożywczakach ??:-D

Ollena , czy Ty stosujesz u Poli te specyfiki od Flo ?

Do góry