Merlot
Fanka BB :)
Prawie cala ciaza minela super. Na samym koncu wyszly mi tzw kwiatki. Od 34tyg ciazy jestem na tabletkach na obnizenie cisnienia bo postawnowilo sobie podskiczyc i to sporo. Byl lekki stres bo powiedziano mi ze jak sie nie uda powstrzymac roznacego cisnienia to cc moze byc w 36tyg. Cale szczescie tabletki dzilaja i mam termin cc wyznaczony na 29.08.
Kilka dni temu mialam okropne nocki za to dnie super a od 2 dni nocki nawet fajne bo tylko 4 raxy do toalety zamiadt 8. Ale w dzien tragedia, z kuchni do salonu w szybszym tempie sie nie da przejsc, po schodach czolganie a na koniec sapanie i zadyszka. Od zeszlego pon siedze w domu, ogarniam resztki i czekam. Wlasnie dopakowuje torbe i patrze czego jeszcze mi brakuje u malej w pokoju.
My tez sobie powiedzielismy ze to jest pierwsze i ostatnie dziecko ale jak wyjdzie kto to wie. Kiedys oczywiscie mialam inne plany i teraz powinnam miec juz trojke ale no nie bylo nam dane.
Teraz jestesmy nastawieni na to jedno wyczekiwane, upragnione ale jak wpadniemy to bedziemy rowniez zadowoleni.
Zycze owocnych staran!!!! Oby upragnione szczescie przyszlo - nie wazne kiedy wazne zeby przyszlo.
Pozdrawiam
Świetnie ze tabletki działają i mała może spokojnie rosnąć w brzuszku.
29.08 jest tuż za rogiem fajnie wiedzieć kiedy wreszcie się zobaczycie
Jakie imię wybraliście?
Jestem ciekawa bo my z tych co nie potrafili się zdecydować do ostatniej chwili
Powodzenia w kolejnych dniach i za
dzien porodu.