reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Cześć dziewczyny , ja obecnie po wlewie z intralipidu. Stymuluje , ciekawie czy to coś da i zobaczę w końcu te dwie kreski. Może te komórki NK faktycznie spadną. A może to zupełnie nic nie da .
W desperacji człowiek zrobi wszystko.
Pozdrawiam wszystkich , buziaki

reklama
Cześć dziewczyny , ja obecnie po wlewie z intralipidu. Stymuluje , ciekawie czy to coś da i zobaczę w końcu te dwie kreski. Może te komórki NK faktycznie spadną. A może to zupełnie nic nie da .
W desperacji człowiek zrobi wszystko.
Pozdrawiam wszystkich , buziaki
To trzymam mocno kciuki, żeby się teraz udało.:-) :) to na obniżenie komórek nk ten intralipid? Mnie groziło szczepienie limficytami męża na 0% allo mlr ale nie zdążyłam bo okazało się że jestem w ciąży;)

A nie chcesz zrobić sobie bety? Już miałabyś jakiś obraz.. jak wychodziły mi sikacze na" tak" to od razu jechałam na betę, za dwa dni kolejna i za dwa kolejna. I jak te trzy dobrze mi rosły to łapałam się nadzei a dwa razy miałam tak, że trzecia beta już spadała.. to już wiedziałam że to biochemiczna.. miałam cykle okolo 28 dniowe i też 3 dni przed, brązowe plamienie. I tez w tych cyklach kiedy zachodziłam to tych plamień nie było..
Wiesz ja poroniłam w 17 tc kurczę miesiaczke po nim miałam wywołana duphastonem i teraz niby był pęcherzyk spory ale nie wiem czy pękł bo w piątek tez jakiś był niby pęcherzyk kurczę nie wiem czy cykle po poronieniu i łyżeczkowaniu się zmienia czy wraca normalny ??? Dziś bety nie zrobiłam poczekam z tym jeszcze pare dni może :(

A nie chcesz zrobić sobie bety? Już miałabyś jakiś obraz.. jak wychodziły mi sikacze na" tak" to od razu jechałam na betę, za dwa dni kolejna i za dwa kolejna. I jak te trzy dobrze mi rosły to łapałam się nadzei a dwa razy miałam tak, że trzecia beta już spadała.. to już wiedziałam że to biochemiczna.. miałam cykle okolo 28 dniowe i też 3 dni przed, brązowe plamienie. I tez w tych cyklach kiedy zachodziłam to tych plamień nie było..
ja teraz zrezygnowalam z badania bety , zrobilam raz 2 dni pozniej tylko test jeszcze zrobilam zeby zobaczyc czy rosnie i wiecej nic :( zeby wlasnie nie denerowawac sie :) 2 ostatnie razy beta nie przyrastala dobrze wiec stres byl :( no coz co bedzie to bedzie teraz wszystko w rekach Najwyzszego :) ja oprocz uwazania na siebie i brania witamin juz nic wiecej nie moge zrobic :(

Wiesz ja poroniłam w 17 tc kurczę miesiaczke po nim miałam wywołana duphastonem i teraz niby był pęcherzyk spory ale nie wiem czy pękł bo w piątek tez jakiś był niby pęcherzyk kurczę nie wiem czy cykle po poronieniu i łyżeczkowaniu się zmienia czy wraca normalny ??? Dziś bety nie zrobiłam poczekam z tym jeszcze pare dni może :(
Współczuję Ci bardzo. Jestem teraz w 10tc i miałam nadzieję że za 2-3 tygodnie skończy mi się ten najgorszy strach....miałaś wcześniej jakiekolwiek sygnały że coś jest nie w porządku? USG genetyczne było prawidłowe?
Krwawienia? Wiesz dlaczego tak się stało?

Współczuję Ci bardzo. Jestem teraz w 10tc i miałam nadzieję że za 2-3 tygodnie skończy mi się ten najgorszy strach....miałaś wcześniej jakiekolwiek sygnały że coś jest nie w porządku? USG genetyczne było prawidłowe?
Krwawienia? Wiesz dlaczego tak się stało?
Ja kochana miałam krwiaka od 10tc dużo stresu w pracy niby leżałam oszczędzałam się ale za mało usg genetyczne było super tylko ten z krwi papa wyszedł słabo wiec robiłam nieinwazyjny test w dniu poronienia przyszedł wynik i synek był zupełnie zdrowy.. dostałam w nocy skurcze ech...
Będzie dobrze kochana u ciebie ❤️Ja miałam pecha i teraz boje się ze będę mieć rozwalone cykle mam zapisane clo w środę zrobię z porannego. Jeśli nie jestem to niech przyjdzie wezmę clo i może się uda.

reklama
Ja kochana miałam krwiaka od 10tc dużo stresu w pracy niby leżałam oszczędzałam się ale za mało usg genetyczne było super tylko ten z krwi papa wyszedł słabo wiec robiłam nieinwazyjny test w dniu poronienia przyszedł wynik i synek był zupełnie zdrowy.. dostałam w nocy skurcze ech...
Będzie dobrze kochana u ciebie ❤Ja miałam pecha i teraz boje się ze będę mieć rozwalone cykle mam zapisane clo w środę zrobię z porannego. Jeśli nie jestem to niech przyjdzie wezmę clo i może się uda.
Pecha???? Kochana...tak bardzo Ci współczuję...najgorszemu wrogowi nie życzyłabym takiego "pecha"....szczególnie, że już wiesz że był zdrowy :( nie wyobrażam sobie tego bólu...trzymam kciuki i modlę się żebys nosiła już pod sercem dzieciątko i przeszla przez całą ciążę bez żadnych stresów i problemów. Żeby nam wszystkim się udało. Ale jestem przekonana że dziewczyny po stracie powinny dostać spokój tak szybko jak to możliwe. Tylko dziecko w ramionach może złagodzić ten ból.
Dziękuję Ci Kochana

Do góry