reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Nie robi się RTG w ciąży. A co Ci się dzieje?
A brumba po prostu jestem panikara.Przez wiele lat małżeństwa byłam ze nigdy mnie nic nie bolało,twarda ,mąż dużo chorował to ja przywozilam materiał y na budowę , dziś poszłam do ubikacji i zobaczylam coś brązowego przy podcieraniu ,pierwszy raz .Zobaczymy co przyniesie los.A i teraz jak mnie gdzieś coś pierdnie to panukuje

A brumba po prostu jestem panikara.Przez wiele lat małżeństwa byłam ze nigdy mnie nic nie bolało,twarda ,mąż dużo chorował to ja przywozilam materiał y na budowę , dziś poszłam do ubikacji i zobaczylam coś brązowego przy podcieraniu ,pierwszy raz .Zobaczymy co przyniesie los.A i teraz jak mnie gdzieś coś pierdnie to panukuje
Maja narazie nie panikuj, Ale bądź czujna. Buziaki pozdrawiam

Dziewczyny ile widzicie kreski? Mówią mi ze dwie ale ja nie wiem

Załączniki

• A9128B62-3567-456D-AC09-D7CA5951F975.jpeg
    A9128B62-3567-456D-AC09-D7CA5951F975.jpeg
    617,1 KB · Wyświetleń: 140
  • 702D2E59-1CD1-48F4-998C-12BBE8259769.jpeg
    702D2E59-1CD1-48F4-998C-12BBE8259769.jpeg
    697,7 KB · Wyświetleń: 134
Magdamama ja tam widze cien drugiej kreski zwlaszcza na 1 zdjęciu mam nadzieje ze pojawiła sie w ciagu tego czasu podanego na opakowaniu? Jesli tak to suuper zrob jutro albo pojutrze jeszcze jeden bedziesz miala pewność
Ile jestes dpo ?

Ostatnia edycja:
Magda ,a ja nie wiem
Mam pytanie wiecie jak po fachowemu nazywa sie badanie by spr. Magnez itp
Jeszcze jedno cZy mozna spr z krwi cZy nie brakuje w organizmie b6,b12
Cjcialam to posprawdzac

reklama
Magda ,a ja nie wiem
Mam pytanie wiecie jak po fachowemu nazywa sie badanie by spr. Magnez itp
Jeszcze jedno cZy mozna spr z krwi cZy nie brakuje w organizmie b6,b12
Cjcialam to posprawdzac
Maju idz do labolatorium i sie zapytaj...kobietki powinny wiedziec...ja jak byłam oststanio w Pl to razem z mezem robilismy pakiet takich badan,bo w pakietach było taniej ale wiadomo my tylko prywatnie mozemy robic wszystkie badania.

Do góry