Nie robi się RTG w ciąży. A co Ci się dzieje?Tak się chwalilam w sobotę ,że latam jak sarenka ,można jakieś przeswietlenia w ciąży?
reklama
A brumba po prostu jestem panikara.Przez wiele lat małżeństwa byłam ze nigdy mnie nic nie bolało,twarda ,mąż dużo chorował to ja przywozilam materiał y na budowę , dziś poszłam do ubikacji i zobaczylam coś brązowego przy podcieraniu ,pierwszy raz .Zobaczymy co przyniesie los.A i teraz jak mnie gdzieś coś pierdnie to panukujeNie robi się RTG w ciąży. A co Ci się dzieje?
Maja narazie nie panikuj, Ale bądź czujna. Buziaki pozdrawiamA brumba po prostu jestem panikara.Przez wiele lat małżeństwa byłam ze nigdy mnie nic nie bolało,twarda ,mąż dużo chorował to ja przywozilam materiał y na budowę , dziś poszłam do ubikacji i zobaczylam coś brązowego przy podcieraniu ,pierwszy raz .Zobaczymy co przyniesie los.A i teraz jak mnie gdzieś coś pierdnie to panukuje
TrzymamyKobietki mi dzisiaj doszedł progesteron i tym samym zaczeła sie owulka....zaczynamy działac....trzymajcie Kochane kciukasy
zadowolonaM
Fanka BB :)
Magdamama ja tam widze cien drugiej kreski zwlaszcza na 1 zdjęciu mam nadzieje ze pojawiła sie w ciagu tego czasu podanego na opakowaniu? Jesli tak to suuper zrob jutro albo pojutrze jeszcze jeden bedziesz miala pewność
Ile jestes dpo ?
Ile jestes dpo ?
Ostatnia edycja:
annauelle
No ja na pierwszym zdjeciu widze druga blada kreskeDziewczyny ile widzicie kreski? Mówią mi ze dwie ale ja nie wiem
reklama
annauelle
Maju idz do labolatorium i sie zapytaj...kobietki powinny wiedziec...ja jak byłam oststanio w Pl to razem z mezem robilismy pakiet takich badan,bo w pakietach było taniej ale wiadomo my tylko prywatnie mozemy robic wszystkie badania.Magda ,a ja nie wiem
Mam pytanie wiecie jak po fachowemu nazywa sie badanie by spr. Magnez itp
Jeszcze jedno cZy mozna spr z krwi cZy nie brakuje w organizmie b6,b12
Cjcialam to posprawdzac
Podziel się: