reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Ja tak tylko pokrótce. Byłam dzisiaj na pierwszym usg. Zobaczyłam małego człowieczka z głowką , rączkami i nóżkami.
Mierzy 16,9 mm , czyli wg usg 8 i 1 tc, choć wg om 7 i 4 . Tętno 160. :) Dostałam skierowanie na masę badań i usg genetyczne.
Coraz bardziej staje sie realne , że zosstanę mamą w wieku 46 lat ;)

Ja tak tylko pokrótce. Byłam dzisiaj na pierwszym usg. Zobaczyłam małego człowieczka z głowką , rączkami i nóżkami.
Mierzy 16,9 mm , czyli wg usg 8 i 1 tc, choć wg om 7 i 4 . Tętno 160. :) Dostałam skierowanie na masę badań i usg genetyczne.
Cudne wiesci
Licze na takie same widoki niedlugo..oby

zrobilam dzisiaj jeszcze raz test ciazowy ... druga kreska praktycznie tak samo blada o ile nie bardziej jak 3 dni temu :( :( echh znowu stres

Aga pisz bedziemy sie wspierac w robieniu badan

Witam,
czytam Was od pewnego czasu ale dzisiaj postanowiłam się przedstawić. W wieku 28 lat urodziłam bliźnięta, w wieku 36 córkę, w lutym tego roku poroniłam w 10tc. Mam 40 lat, starania możemy zacząć od czerwca. Z jednej strony jest we mnie ogromna chęć jeszcze raz spróbować, z drugiej ogromny strach i rezygnacja kompletna. Wierzę jednak, że stanę na nogi i będę aktywnie się starać a już dzisiaj wszystkim Wam tutaj kibicuję serdecznie.

Witam,
czytam Was od pewnego czasu ale dzisiaj postanowiłam się przedstawić. W wieku 28 lat urodziłam bliźnięta, w wieku 36 córkę, w lutym tego roku poroniłam w 10tc. Mam 40 lat, starania możemy zacząć od czerwca. Z jednej strony jest we mnie ogromna chęć jeszcze raz spróbować, z drugiej ogromny strach i rezygnacja kompletna. Wierzę jednak, że stanę na nogi i będę aktywnie się starać a już dzisiaj wszystkim Wam tutaj kibicuję serdecznie.
Hej Tojaka chyba sie znamy z innego forum o poronieniach ciesze sie ze tu trafilas [emoji16]

reklama
Witaj babydust to forum bardziej optymistyczne niż tamto o poronieniach a ja teraz potrzebuję dużej dawki optymizmu. Muszę poczuć, że 40 lat to jeszcze nie starość ;)
Tymczasem czekam na pierwszą @ po zabiegu. Taki pierwszy mały kroczek ku normalności.
No i trzymam ciągle kciuki aby przez 9 miesięcy u Ciebie @ nie było

Do góry