Mnie sie wydaje ze jak brązowe to ok. Oczyszcza się. Ja miałam krwawienie w niedzielę około południa i do nocy. Przez cały poniedziałek nic a wtorek, środę, czwartek, piątek brązowe oczyszczanie. W sobotę beżowe i od tamtej pory czysto.. więc to trochę trwaKurczę dziewczyny, kiedy to się skończy ciagle mam te brązowe plamienia i przynajmniej raz dziennie schodzi troszkę takiej bordowej mazi zamiast się cieszyć, planować to ja cały czas się boje. Okropne jest to uczucie i nie znałam go wcześniej , nigdy się nie zastanawiałam czy się uda, po prostu byłam w ciąży i jedyne o co się bałam to czy będzie zdrowe. A teraz to dla mnie wieczna niewiadoma
reklama
Kto wie, może właśnie tak jak piszesz to reakcja na burzę hormonów.Tak teraz myśląc w lutym mój organizm zaczął szaleć i tak myślę czy po prostu organizm tak zaaregowal na ciążę ,a ja odbieralam to jako nerwice
Mnie przestały mrowić piersi i już mówię do partnera, że guzik z tego. Pojechałam do lekarza, a on pokazuje mi na usg zarodek. A ja w szoku.Jeszcze nie wiem jak zrobie.. w lutym pierwsze 3 pomiary byly prawidlowe dopiero 4 byl zly... a poszlam na niego bo piersi przestaly mnie bolec...
Nie denerwuj się, odpoczywaj.@babydust tylko spokój moze nas uratować [emoji6], pij meliske a betę najlepiej powtórzyć za dwa dni wtedy widać dobrze jak przyrasta..
Póki co jest super i tego się trzymaj [emoji3590]
Ja miałam mrowienie piersi i już wiedziałam, że to ciąża.Ale miałaś jakieś objawy albo coś ??
No świat goni, ja kupowałam bransoletkę srebrną.Mój mąż jako chrzestny został zaproszony do swojej siostrzenicy. Szwagierka robi jakiś obiad z ciastem, tylko dla najbliższych, ok. 9 osób.
Kiedyś nie było takich dziwności Szło się do kościoła ze świadkiem i tyle. A teraz mieliśmy problem, czy i co kupić z tej okazji i po co my tam w ogóle idziemy. Zaskoczeniem to dla nas było niemałym, ale cóż świat goni do przodu
zadowolonaM
Fanka BB :)
Kurde nie robię sobie złudzeń nie bolą mnie piersi tylko w brzuchu pobolewa i ten śluz zmęczenie i mdłości ale to może tez być oznaka @ trudno
Simona2013
Zaciekawiona BB
Kurde nie robię sobie złudzeń nie bolą mnie piersi tylko w brzuchu pobolewa i ten śluz zmęczenie i mdłości ale to może tez być oznaka @ trudno
Ja śluz podbarwiony właśnie dostalam na tydzień przed planowana @ tez pobolewal mnie brzuch i okazalo się ze jestem w ciąży
Simona2013
Zaciekawiona BB
Mnie sie wydaje ze jak brązowe to ok. Oczyszcza się. Ja miałam krwawienie w niedzielę około południa i do nocy. Przez cały poniedziałek nic a wtorek, środę, czwartek, piątek brązowe oczyszczanie. W sobotę beżowe i od tamtej pory czysto.. więc to trochę trwa
Mam nadzieje ze się oczyszcza, tylko ze jeszcze oprócz brązowego raz lub dwa razy w ciągu dnia pojawia się takie bordowe z drobnymi jakby skrzepami, nie jest tego dużo ale jest.
reklama
No ja też coś wiem. I dla mnie zdecydowanie cesarka. Także ile ludzi tyle opinii. Każdy jest inny. U mnie pierwszy naturalny - masakra. Dwie kolejne cesarki bezproblemowe i z szybkim powrotem do sprawności.No powiem ze wiem cos o tym i mam porównanie. To co przezylam po cesarce to była dla mnie masakra w porównaniu z dwoma wcześniej naturalnymi. Dochodziłam do siebie prawie dwa miesiące, nie mogłam chodzić , spuchłam jak balon nawet żadnych butów nie mogłam założyć tylko japonki a po naturalnym zaraz po śmigałam jak sarenka :d
Podziel się: