Tak teraz myśląc w lutym mój organizm zaczął szaleć i tak myślę czy po prostu organizm tak zaaregowal na ciążę ,a ja odbieralam to jako nerwiceAle miałaś jakieś objawy albo coś ??
reklama
zadowolonaM
Fanka BB :)
No całkiem możliwe ze to hormony robiły swojeTak teraz myśląc w lutym mój organizm zaczął szaleć i tak myślę czy po prostu organizm tak zaaregowal na ciążę ,a ja odbieralam to jako nerwice
dziewczyny jako ostatnie przyszly mi wyniki HCG -- robilam dzisiaj ale w innym labie bo taniej .. a te cukrowe mialam z abonamentu z pracy
JA PIERDZIU 3 dni temy HCG <0,1 a dzisiaj HCG 15,79 :O :O :O
sama w to nie wierze
a wyniki cukru wlasnie mam identyczne jak mialam w ciazach bo cukrzyca ciezarnych zawsze :O :O
sama w to nie wierze
a wyniki cukru wlasnie mam identyczne jak mialam w ciazach bo cukrzyca ciezarnych zawsze :O :O
Simona2013
Zaciekawiona BB
dziewczyny jako ostatnie przyszly mi wyniki HCG -- robilam dzisiaj ale w innym labie bo taniej .. a te cukrowe mialam z abonamentu z pracy
sama w to nie wierze
No widzisz jak pięknie gratuluje
zadowolonaM
Pięknie superdziewczyny jako ostatnie przyszly mi wyniki HCG -- robilam dzisiaj ale w innym labie bo taniej .. a te cukrowe mialam z abonamentu z pracy
sama w to nie wierze
zadowolonaM
A ile dni masz do terminu @mam nadzieje ze to nie znowu biochemiczna do temrinu @ jeszcze kilka dni
i jak tu byc spokojna
musze powtorzyc wyniki pare razy moze wtedy sie uspokoje na chwile choc
znowu bede wam panikowac :/
5th_avenue
mam nadzieje ze to nie znowu biochemiczna do temrinu @ jeszcze kilka dni
i jak tu byc spokojna
musze powtorzyc wyniki pare razy moze wtedy sie uspokoje na chwile choc
znowu bede wam panikowac :/
@babydust tylko spokój moze nas uratować [emoji6], pij meliske a betę najlepiej powtórzyć za dwa dni wtedy widać dobrze jak przyrasta..
Póki co jest super i tego się trzymaj [emoji3590]
Mój mąż jako chrzestny został zaproszony do swojej siostrzenicy. Szwagierka robi jakiś obiad z ciastem, tylko dla najbliższych, ok. 9 osób.Cześć dziewczyny. Ja dzisiaj tak z innej beczki. Czy organizowalyscie po uroczystosci bierzmowania swego dziecia jakiś poczęstunek, czy w ogóle kogoś zapraszalyscie z rodziny? Mam zagwostke. Co prawda jeszcze troche czasu do bierzmowania ale już intensywnie myśle. Msza jest w środku tygodnia i w godzinach popołudniowych ale myśle, że teściowej to nie będzie przeszkadzało w narzucaniu swojej osoby.
Kiedyś nie było takich dziwności Szło się do kościoła ze świadkiem i tyle. A teraz mieliśmy problem, czy i co kupić z tej okazji i po co my tam w ogóle idziemy. Zaskoczeniem to dla nas było niemałym, ale cóż świat goni do przodu
reklama
Jeszcze nie wiem jak zrobie.. w lutym pierwsze 3 pomiary byly prawidlowe dopiero 4 byl zly... a poszlam na niego bo piersi przestaly mnie bolec...@babydust tylko spokój moze nas uratować [emoji6], pij meliske a betę najlepiej powtórzyć za dwa dni wtedy widać dobrze jak przyrasta..
Póki co jest super i tego się trzymaj [emoji3590]
Podziel się: