reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
dziewczyny jako ostatnie przyszly mi wyniki HCG -- robilam dzisiaj ale w innym labie bo taniej .. a te cukrowe mialam z abonamentu z pracy

JA PIERDZIU 3 dni temy HCG <0,1 a dzisiaj HCG 15,79 :O :O :O
sama w to nie wierze

a wyniki cukru wlasnie mam identyczne jak mialam w ciazach bo cukrzyca ciezarnych zawsze :O :O

dziewczyny jako ostatnie przyszly mi wyniki HCG -- robilam dzisiaj ale w innym labie bo taniej .. a te cukrowe mialam z abonamentu z pracy

sama w to nie wierze

a wyniki cukru wlasnie mam identyczne jak mialam w ciazach bo cukrzyca ciezarnych zawsze :O :O

No widzisz jak pięknie :) gratuluje :)

mam nadzieje ze to nie znowu biochemiczna :( :( do temrinu @ jeszcze kilka dni :( :(
i jak tu byc spokojna
musze powtorzyc wyniki pare razy moze wtedy sie uspokoje ;) na chwile choc ;)
znowu bede wam panikowac :/

sama w to nie wierze

Pięknie super

mam nadzieje ze to nie znowu biochemiczna :( :( do temrinu @ jeszcze kilka dni :( :(
i jak tu byc spokojna
musze powtorzyc wyniki pare razy moze wtedy sie uspokoje ;) na chwile choc ;)
znowu bede wam panikowac :/

@babydust tylko spokój moze nas uratować [emoji6], pij meliske a betę najlepiej powtórzyć za dwa dni wtedy widać dobrze jak przyrasta..
Póki co jest super i tego się trzymaj [emoji3590]

Cześć dziewczyny. Ja dzisiaj tak z innej beczki. Czy organizowalyscie po uroczystosci bierzmowania swego dziecia jakiś poczęstunek, czy w ogóle kogoś zapraszalyscie z rodziny? Mam zagwostke. Co prawda jeszcze troche czasu do bierzmowania ale już intensywnie myśle. Msza jest w środku tygodnia i w godzinach popołudniowych ale myśle, że teściowej to nie będzie przeszkadzało w narzucaniu swojej osoby.
Mój mąż jako chrzestny został zaproszony do swojej siostrzenicy. Szwagierka robi jakiś obiad z ciastem, tylko dla najbliższych, ok. 9 osób.
Kiedyś nie było takich dziwności ;) Szło się do kościoła ze świadkiem i tyle. A teraz mieliśmy problem, czy i co kupić z tej okazji i po co my tam w ogóle idziemy. Zaskoczeniem to dla nas było niemałym, ale cóż świat goni do przodu ;)

reklama
Do góry