reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

Dziękuję Kochana za ciepłą troskę.
Radzę sobie raz lepiej raz gorzej.. staram się patrzeć do przodu. Zapisaliśmy się do naprotechnologa, mamy dobrego w naszym mieście ale dopiero na marzec. A do tej wizyty postaram się zrobić jak najwięcej badań które zamierzam wydębić od mojej ginekolog.;) Ściskam Kochana.

Brumba jesteś taką iskierka dla mnie ... ja już bym chyba nie dała rady .... gdy czytam Twoje wpisy jestem pod wielkim wrażeniem i sobie tłumacze ,,a Ty głupi beczysz jak @ dostaniesz... trzymam mocno kciuki za Was ze Wam się uda ze wszystko skończy się po Waszej myśli życzę Ci tego z całego serca [emoji8]

reklama
Pince moze to nie pocieszajace ale z moim pierwszym tez mialam brazowe plamienia po progresteronie unormowalo sie wszystko a ze malutki nie znaczy wiele wypoczywaj i poztywne mysli!

Brumba silna z Ciebie babeczka przyko mi ze tak sie stało ale wierzę ze z Twoja determinacją dasz rade zrobicie badania i spokojniejsza zaczniecie starania

Serdecznie Witam wszystkie dziewczyny na forum.Jestem Sylwia juz Tu kiedys zagladalam w 2012 roku jak zaszlam w moja pierwszą ciaże majac 38 lat mam teraz slicznego 5 letniego chlopczyka. Bylo Tu zawsze milo wiec postanowiłam wrocić. Teraz mam 44 lata nowe życie nowy szcześliwy zwiazek pierwszy niestety zakonczył się śmiercia mojego meźa jak bylam w 10 tyg ciąży. I cóż postanowiliśmy, źe bedziemy starac się o maleństwo nie przeraźa mnie wiek sam w sobie a moja rezerwa jajeczek na ile mi pozwoli zostac mamą no i praca mojego partnera ktory pływa i trafia na owulacje do domu....chciałabym zapoznac sie z Wami wszystkimi ale ilosc wpisów mnie przeraźa może z czasem to ogarne...na początek proszę o pomoc i moze ktoras z Was mi napisze jak duze jest grono przyszlych mamusiek i starajacych.Pozdrawiam
Witwj wśród nas i trzymam kciuki za starania

Serdecznie Witam wszystkie dziewczyny na forum.Jestem Sylwia juz Tu kiedys zagladalam w 2012 roku jak zaszlam w moja pierwszą ciaże majac 38 lat mam teraz slicznego 5 letniego chlopczyka. Bylo Tu zawsze milo wiec postanowiłam wrocić. Teraz mam 44 lata nowe życie nowy szcześliwy zwiazek pierwszy niestety zakonczył się śmiercia mojego meźa jak bylam w 10 tyg ciąży. I cóż postanowiliśmy, źe bedziemy starac się o maleństwo nie przeraźa mnie wiek sam w sobie a moja rezerwa jajeczek na ile mi pozwoli zostac mamą no i praca mojego partnera ktory pływa i trafia na owulacje do domu....chciałabym zapoznac sie z Wami wszystkimi ale ilosc wpisów mnie przeraźa może z czasem to ogarne...na początek proszę o pomoc i moze ktoras z Was mi napisze jak duze jest grono przyszlych mamusiek i starajacych.Pozdrawiam

Witaj Kochana...rozgosc sie u nas :)

Moje próby starania dopiero startuja dlugo medytowalismy w końcu stwierdzilismy, ze kochmy sie i oboje pragniemy potomka...ukochany wraca 10 marca w dni @ na 4 dni i zaraz startuje dalej czyli ominie owukację ale obiecal ze przy nastepnych bedzie...
Tez jestem pelna obaw o pierwsze dziecko staralismy sie z mezem 5 lat oboje zdrowi zaszlam a tu taka tragedi czasami źycie jest nieobliczalne
Dobrze, że moj teraźniejszy partner to optymista
Pisalyscie o PRL-owskim nastawieniu ludzi ,rodziny, pchamy sie do europy a zyjemy w spoleczenstwie z wypaczonymi zasadami...chyba nie trzeba miec nikomu tego za zle tyle lat komuny zrobiło z nas niewolników rowniez w pogladach i obyczajach.
Przykładem jest moja mama pyta czy sie zabezpieczamy bo w tym wieku dziecko o ludzie
Kocham jestem szcześliwa i to się liczy
Rodziłam we Wloszech bo moj maź byl Wlochem majac 38 lat czułam się jak małolata posrod pieknych Pan po 40 i ich zdrowych bobasków...tam nikt na wiek nie zwraca uwagi owszem 55 letnia kobieta budziłaby zaskoczenie, ale nie bo nie wypada tylko: kurcze jak jej się udało.

reklama
Brumba jesteś taką iskierka dla mnie ... ja już bym chyba nie dała rady .... gdy czytam Twoje wpisy jestem pod wielkim wrażeniem i sobie tłumacze ,,a Ty głupi beczysz jak @ dostaniesz... trzymam mocno kciuki za Was ze Wam się uda ze wszystko skończy się po Waszej myśli życzę Ci tego z całego serca [emoji8]

Lilly Kochana dziękuję Ci za Twoje serdeczne słowa. Cieszę się jeśli mogę pomóc Tobie czy komuś innemu swoją postawą czy słowem.
Mnie bardzo pomaga wiara w Boga ale też mnóstwo czerpię od ludzi. Wy tutaj dajecie mi wsparcie i nadzieję.
Bardzo serdecznie dziękuję Ci za życzenia powodzenia. Ja też trzymam mocno kciuki za Twoje i innych naszych staraczek owocne poczynania. Musicie mi drogę torować bo tylko patrzeć jak będę za Wami gonić ;)

Ostatnia edycja:
Do góry