reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Witajcie Kochane Babeczki. Nie zaglądałam tutaj kilka dni bo jakoś miałam dużo zajeć,złe przeczucia i nie mogłam sobie że schizami poradzić... nasz maluszek przestał się rozwijać kilka tygodni temu... dziś się dowiedzieliśmy... wczoraj pojawiło się takie beżowo- brązowe podplamianie. Dziś pojechaliśmy do szpitala i taka niespodzianka nas czekała, w piątek mieliśmy mieć prenatalne, jutro byłoby 12 tc... nie mam sił, serce mi pęka..
Bardzo mi przykro, trzymaj się

Serdecznie Witam wszystkie dziewczyny na forum.Jestem Sylwia juz Tu kiedys zagladalam w 2012 roku jak zaszlam w moja pierwszą ciaże majac 38 lat mam teraz slicznego 5 letniego chlopczyka. Bylo Tu zawsze milo wiec postanowiłam wrocić. Teraz mam 44 lata nowe życie nowy szcześliwy zwiazek pierwszy niestety zakonczył się śmiercia mojego meźa jak bylam w 10 tyg ciąży. I cóż postanowiliśmy, źe bedziemy starac się o maleństwo nie przeraźa mnie wiek sam w sobie a moja rezerwa jajeczek na ile mi pozwoli zostac mamą no i praca mojego partnera ktory pływa i trafia na owulacje do domu....chciałabym zapoznac sie z Wami wszystkimi ale ilosc wpisów mnie przeraźa może z czasem to ogarne...na początek proszę o pomoc i moze ktoras z Was mi napisze jak duze jest grono przyszlych mamusiek i starajacych.Pozdrawiam

Serdecznie Witam wszystkie dziewczyny na forum.Jestem Sylwia juz Tu kiedys zagladalam w 2012 roku jak zaszlam w moja pierwszą ciaże majac 38 lat mam teraz slicznego 5 letniego chlopczyka. Bylo Tu zawsze milo wiec postanowiłam wrocić. Teraz mam 44 lata nowe życie nowy szcześliwy zwiazek pierwszy niestety zakonczył się śmiercia mojego meźa jak bylam w 10 tyg ciąży. I cóż postanowiliśmy, źe bedziemy starac się o maleństwo nie przeraźa mnie wiek sam w sobie a moja rezerwa jajeczek na ile mi pozwoli zostac mamą no i praca mojego partnera ktory pływa i trafia na owulacje do domu....chciałabym zapoznac sie z Wami wszystkimi ale ilosc wpisów mnie przeraźa może z czasem to ogarne...na początek proszę o pomoc i moze ktoras z Was mi napisze jak duze jest grono przyszlych mamusiek i starajacych.Pozdrawiam

Cześć Sylwia, ja jestem tu całkiem nowa, ale znam Twój ból, też straciłam męża 6 lat temu, myślałam, że świat się załamał... a w maju będę zdmuchać z tortu 48 świeczek i będę miała ładny brzuszek, bo teraz jestem w 7 tc... Nie poddawaj się, życzę wszystkiego co najlepsze, byś mogła się jeszcze cieszyć z macierzyństwa i dać partnerowi i sobie najlepszy prezent jaki można sobie wymarzyć..

Witaj jestem Maja mam skonczone 42 I sie staramy bardziej strachowo bo nigdy nie wiadomo co nastepny dzien przyniesie.

Hejka Kochane Bozena47 co napisać super cieszę sie razem z Tobą bo to piekne uczucie ukladac sobie źycie na nowo pomimo wczesniejszych burz i znaleźć wartosciowa osobe u swego boku i do tego oczekiwac malenstwo bede tyfowac aby wszystko przebiegało zgodnie z Twoimi oczekiwaniami....
Majka wszyscy mamy takie obawy uwazam ze w tym wieku jestesmy bardziej odpowiedzialni i z Tego to wynika...Maju i dziewczyny zapoznam sie z Wami i w wolnej chwili poczytam
Nie robilam badań na rezerwe jajnikowa FSH itd a dlatego iz zrobiłam je przed pierwsza ciaźą wyszly tragicznie a po 2 msc zaszlam w ciaźe ktora przebiegla ksiażkowo...w trakcie wizyty u ginekologa dojrzewalo jajeczko dominujace ale czy wartosciowe sa te moje owulki to sie okarze
Milego dnia dziwczyny☺

Witaj Sylwia fajnie ze się odezwałas .... rozgośc się u nas zapraszamy ... ja tez staraczka początkująca .... w październiku 44 lata [emoji6]

reklama
Hej Sylwia miło że z nami jesteś...Ja jestem Ania 43 lata ciężarówka 15 tydz ,życze powodzenia w staraniach :)

Do góry