slodziutka_e
Fanka BB :)
Witam! Własnie wrociłam od lekarza jestem w 10 tyg.ciąży to była moja juz 5 wizyta u lekarza .lekarz stwierdził , za nie ma echa zarodka juz trzeci raz .dostałam skierowanie do szpitala.czuje sie dobrze nic mi nie dolega.strasznie sie boje co to bedzie .pozdrawiam
Witak Aniu. Przykro mi bardzo że musimy się poznać w tak smutnym momencie Twojego życia. Nie chcę Ci niestety pisać że będzie dobrze.Bo sama tego nie wiem. Nie wiem co dobry Bóg ma w planach wobec Was. Pomodlę się dzisiaj za Was by jednak sie udało choć trzeba przyznac że jak na 10tc bez echa nie wygląda to dobrze niestety.
Chciałabym CIę przytulić ale mogę tylko wirtualnie.
Jesli potrzebujesz się wypłakać płacz - teraz jest Ci to potrzebne. Jęsli będziesz mieć jakiekolwiek pytania. Pytaj śmiało o wszystko. Po to tu jesteśmy by sobie pomagać. Zapraszam Cię na wątek głowny ciąża po poronieniu. Choć nie jesteś po poronieniu. Nie ważne - ważne są teraz Twoje odczucia a tam dziewczynki doskonle Cię zrozumią bo niestety każda z nas przechodziła przez to co Ty teraz przechodzisz. Ból, niepewność, rozpacz i pytania dlaczego ja?