reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Obumarła - Co Mnie Czeka Dalej???

Lenko .... kazda ciaza kolejna to strach przed tym ze moze sie powtórzyc ale coz innego nam zostalo Zyc w cieniu???? Czy moze walczyc o swoje !!!!
Wierze ze bedzie Ci dane doswiadczyc ciazy a potem cudownego malenstwa tylko nie poddawaj sie

Dla Twojego Aniołka (*)

reklama
Mam do was jeszcze jedno pytanie ile czasu po takim zabiegu mozna byc na zwolnieniu?Ja dostalam 2 tygodnie czy lekarz prowadzacy ginekolog moze przedluzyc dalej zwolnienie?

Motyl 12 czytalam te prawa tam ale nie wiem czy do konca dotyczy mnie?I czy lekarz przedluzy mi zwolnienie?Niech ktoras z dziewczyn napisze ile byla na zwolnieniu po zabiegu i czy dalej sobie przedluzala.

Ja dostałam L4 na 3 tygodnie, ale mam zamiar je przedłużyć, bo dziś podniosłam torbę z zakupami i tak mnie brzuch zaczął boleć, ze odechciało mi się iść do pracy.
Zobaczymy czy gin mi przedłuży i na ile, ale myślę ze problemów z tym nie będzie, bo lepiej posiedzieć trochę dłużej na L4 i dojść w miarę do siebie, bo w końcu chcemy zostać jeszcze matkami. Zdrowie najważniejsze!!

ilonka 26 Masz racje lepiej dojsc w pelni do siebie ja tez niby dobrze sie fizycznie czuje ale jak troszke pochodze to odczuwam tez bol brzucha.A prace mam ciezka bo tez pracuje w szpitalu i zawsze duzo pacjentow wiec ciagle na nogach.Wiec mysle ze tobie tez sie uda przedluzyc l 4 zeby dojsc spokojnie do zdrowia.Trzymaj sie cieplutko.

Lenka, damy radę
a pamiętaj jak wrócisz wcześnie do pracy, to nikt ci za to i tak nie podziękuję, więc lepiej całkowicie dojść do siebie i wtedy dopiero wrócić

Witam! Własnie wrociłam od lekarza jestem w 10 tyg.ciąży to była moja juz 5 wizyta u lekarza .lekarz stwierdził , za nie ma echa zarodka juz trzeci raz .dostałam skierowanie do szpitala.czuje sie dobrze nic mi nie dolega.strasznie sie boje co to bedzie .pozdrawiam

Witam! Własnie wrociłam od lekarza jestem w 10 tyg.ciąży to była moja juz 5 wizyta u lekarza .lekarz stwierdził , za nie ma echa zarodka juz trzeci raz .dostałam skierowanie do szpitala.czuje sie dobrze nic mi nie dolega.strasznie sie boje co to bedzie .pozdrawiam
Trzymaj się, Anula, może obejdzie się bez zabiegu...

reklama
anula mocno cię przytulam, ja byłam po 3 wizycie i niestety też dobrze się czułam
i gdyby nie delikatne krwawienie to pewnie nie wiedziałabym do usg co się dzieje

Do góry