reklama
Kkropeczka
Wdrożona(y)
Suuuper nowina!:-):-):-)
Cieszę się bardzo!
Może jak znajdziesz chwilkę, wkleisz jakieś zdjęcie synusia?
Gratulacje!!!
Cieszę się bardzo!
Może jak znajdziesz chwilkę, wkleisz jakieś zdjęcie synusia?
Gratulacje!!!
Viktoria_Seres
Fanka BB :)
No będę chciała wkleić tylko po pierwsze muszę usiąść wtedy na dłużej do komputera, bo na razie doskakuje do niego na parę minut- wszystko stanęło na głowie od kiedy maluszek jest z nami
A po drugie to muszę się dowiedzieć jak się wkleja zdjęcia bo jeszcze nic tu nie wklejałam i nie wiem za bardzo jak się za to zabrać. Widziałam gdzieś na forum wątek na temat wklejania zdjęć i suwaczków więc będę musiała tam zajrzeć.
:-):-):-)
A po drugie to muszę się dowiedzieć jak się wkleja zdjęcia bo jeszcze nic tu nie wklejałam i nie wiem za bardzo jak się za to zabrać. Widziałam gdzieś na forum wątek na temat wklejania zdjęć i suwaczków więc będę musiała tam zajrzeć.
:-):-):-)
Kkropeczka
Wdrożona(y)
Jak dajesz "odpowiedz" to tam na dole jest "zarządzaj załącznikami" i wystarczy to kliknąć i wtedy dajesz "przeglądaj" i zdjęcie z komputera dodajesz
Nie takie trudne jak się wydaje, ja też się początkowo gubiłam.
Wszystko na głowie, ale chyba jesteś szczęśliwa, co nie?:-) Tak mi się wydaje jak czytam Twoje posty. Jak siądziesz na dłużej przy komputerze to opisz coś więcej jak było w szpitalu i jak jest teraz w domciu:-) Pozdrowienia dla Ciebie i Maluszka :*
Nie takie trudne jak się wydaje, ja też się początkowo gubiłam.
Wszystko na głowie, ale chyba jesteś szczęśliwa, co nie?:-) Tak mi się wydaje jak czytam Twoje posty. Jak siądziesz na dłużej przy komputerze to opisz coś więcej jak było w szpitalu i jak jest teraz w domciu:-) Pozdrowienia dla Ciebie i Maluszka :*
Viktoria_Seres
Viktoria_Seres
afrodytka cześć
No to dawaj coś o sobie. Jesteś w ciąży czy już masz dzidzię, a może dopiero planujesz?
Wiem, że jestem ciekawska;-)
No to dawaj coś o sobie. Jesteś w ciąży czy już masz dzidzię, a może dopiero planujesz?
Wiem, że jestem ciekawska;-)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
reklama
Viktoria_Seres
No jak dostaniesz pierwszy raz własne dziecko na ręce to cały świat stanie Ci na głowie
U nas niestety trochę płaczliwie...maluszka chyba brzuszek boli i najbardziej kojąco działają oczywiście ramiona mamy, taty lub cycuś...ale poradzimy sobie;-)
Gorzej, że nie wiem od czego te problemy, bo nie jem nic co by mogło zaszkodzić...prawie nic nie jem...już na widok gotowanego kurczaka niedobrze mi się robi...eh...
Już momentami sama wyje z bezradności. Ale to pewnie dlatego, że to moje pierwsze dziecko i jestem cholernie przewrażliwiona;-)
A maluszek się zmienia z dnia na dzień i z chwili na chwilę Wygląda już zupełnie inaczej niż w dniu narodzić i inaczej niż na zdjęciu;-)
No i bardzo szybko rośnie A od trzech dni sam kręci główką
U nas niestety trochę płaczliwie...maluszka chyba brzuszek boli i najbardziej kojąco działają oczywiście ramiona mamy, taty lub cycuś...ale poradzimy sobie;-)
Gorzej, że nie wiem od czego te problemy, bo nie jem nic co by mogło zaszkodzić...prawie nic nie jem...już na widok gotowanego kurczaka niedobrze mi się robi...eh...
Już momentami sama wyje z bezradności. Ale to pewnie dlatego, że to moje pierwsze dziecko i jestem cholernie przewrażliwiona;-)
A maluszek się zmienia z dnia na dzień i z chwili na chwilę Wygląda już zupełnie inaczej niż w dniu narodzić i inaczej niż na zdjęciu;-)
No i bardzo szybko rośnie A od trzech dni sam kręci główką
Podziel się: