reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża na studiach

reklama
heh to szkoda ze ja nie wiedzialam o tym, w trakcie studiow urodzilam dwojke i nikt mi nie mowil o czyms takim :) a na katolickiej uczelni studiowalam wiec oni to powinni prorodzinnie podchodzic....teraz to juz musztarda po obiedzie bo rok temu skonczylam nauke tam :|

Marta Ja też studiuję tam, gdzie Kinga, czyli na katolickiej uczelni :p I nie słyszałam o czymś takim, ale dzięki, że napisałaś, to teraz się dowiem wszystkiego :)
Matosia Byłam na ktg i żadnych skurczy. Gin mnie zbadał i jest tak samo, jak tydzień temu, czyli nadal nic :] Mam przychodzić teraz co 2 dni, a jak do końca tygodnia nie urodzę, to już szpital.

bezsenna - na mojej 5 lat temu było 600zł:tak:, więc składaj wniosek w dziale spraw studenckich:-D. Sprawdź tez zasady ubezpieczenia, jeżeli masz z opcją rodzinną, to też dostaniesz za urodzenie dziecka.

bezsenna no to sie biedna nachodzisz do lekarza, no ale w najgorszej opcji za tydzien beda dzialac :) wiec spoko dasz rade! :)

bezsenna to pisz jak tam na uksw jest, pewnie mnie dobijesz jak cos takiego tam tez funkcjonuje hehe ja mialam identycznie jak ty przy igorze...8dni po terminie mi wywolywali :)

KingaMZ Rozmawiałam z koleżanką z uksw, która rodziła 2 lata temu. Powiedziała, że nie dowiadywała się o żadna zapomogę, wiec nie wie, czy na naszej uczelni coś takiego funkcjonuje.
A to na każdej tak jest?

reklama