reklama
bezsenna a gdzie bedziesz rodzic? to przynajmniej mozesz sobie zaplanowac co nieco i wiesz ze w niedziele jak cos to urodzisz hehe ja to sie cieszylam jak w koncu kazali mi zostac. Brzuch to wazyl mi tone chyba hehe
szukalam w necie info na stronie uksw na temat tych wyplat ale nic nie znalazlam.....
szukalam w necie info na stronie uksw na temat tych wyplat ale nic nie znalazlam.....
KingaMZ Na Madalińskiego.To kawałek ode mnie, najbliżej mam do Bielańskiego, bo tylko ze 2 km, ale ja chcę na Madalińskiego. Mam nadzieję, że mnie nie odeślą.
A co znalazłaś? Bo ja tylko coś takiego Dział Kadr i Spraw Socjalnych | UKSW
oooo tego to nie widzialam, no prosze prosze, maxymalna wysokosc zapomogi przy dochodzie do 3500 to 4600. Ładnie Ładnie szkoda ze nie wiedzialam o tym.... hehe madry polak po szkodzie to skladaj, ciekawe od czego zalezy ile przyznaja...
Anastazzja
Fanka BB :)
heh pierwsze dzieciaczki czesto ponoc rodza sie po terminie tylko pilnuj,zeby za dlugo cie nie przetrzymali, bo czytalam,ze lence przetrzymali i miala jakies tam problemy z adasiem na poczatku przez to...:/
KingaMZ Ale jak ten dochód się liczy? Jak mieszkam z mamą, to jej pensja jest brana pod uwagę, czy mnie i Kubusia traktuje się jak osobną rodzinę?
Zosiek Zastanawiam się właśnie, czy przyjmą mnie do szpitala i jeszcze będą czekać, czy od razu wywołanie.
Zosiek Zastanawiam się właśnie, czy przyjmą mnie do szpitala i jeszcze będą czekać, czy od razu wywołanie.
bezsenna jesli jestes na utrzymaniu mamy i z nai mieszkasz to jej dochod sie liczy. Rozkladaja go na czlonkow rodziny i pewnie ile wychodzi na osobe tak odpowiednio licza wyplate za urodzenie dziecka....mi od razu wywolywali oksytocyna ale ja to w pruszkowie rodzilam
alexandriaa
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Jestem nowa na forum i jestem w 10 tyg ciąży. Studiuje ekonomie na 2 roku, od września zaczynam 3 rok.. I właśnie... termin mam na 7 luty czyli SESJA i nie mam pojęcia jak to wszystko pogodzić i czy dam radę, czy któraś z Was miała podobny przypadek do mojego.. Martwię się też, że jak urodzę maleństwo to na zajęcia już będzie mi ciężko chodzić. Poradźcie proszę co powinnam zrobić? W październiku będzie już pewnie widać brzuszek, martwię się też tym że wszyscy w koło będą gadać i nie wiem jak zareagują studenci, wykładowcy.... Poradźcie coś
alexandria po 1. przestan sie zastanawiac nad studentami, wykladowcami itd....co cie obchodzi co oni sobie pomysla? po 2. faktycznie termin masz w dosyc kiepskim okresie ale mysle ze dasz rade na 99,9% w tej sesji wykladowcy pojda ci na reke i pozaliczasz wszystko... zawsze mozesz poprosic o szybsze zdawanie egz. badz pozniejsze. Mysle ze nie powinni robic ci problemow....a co do zajec to coz...moze byc ci ciezko na poczatku, jak jest nawal itd...ja w sumie chodzilam tylko na cwiczenia obowiazkowe, reszte wykladow sobie odpuscilam..bralam notatki od kolezanki. Bedzie dobrze, zobaczysz na zaocznych jestes? czy dziennych?
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Dziewczyny to jest tabela dla PRACOWNIKÓW uczelni a nie dla studentów.KingaMZ Ale jak ten dochód się liczy? Jak mieszkam z mamą, to jej pensja jest brana pod uwagę, czy mnie i Kubusia traktuje się jak osobną rodzinę?
Tu macie linka do działu studenckiego ale nic nie piszą o zapomodze z tytułu urodzenia dzieckato musicie same pójść i się dopytać Sprawy socjalne | UKSW
Podziel się: