Lady Loka
Fanka BB :)
Po co robić test 2 dni po becie?Ja bym zrobiła jednak tą betę i poczekała 2 dni i zrobiła test innej firmy np. Pinki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po co robić test 2 dni po becie?Ja bym zrobiła jednak tą betę i poczekała 2 dni i zrobiła test innej firmy np. Pinki
No na pamiątkęPo co robić test 2 dni po becie?
Jak masz te testy takie niewiadome, to nie brałabym tego jednak za objaw ciążyA powiedzcie mi trochę niezręcznie czy czulyście może intensywniejszy zapach moczu na takim etapie ? Nie mam żadnej infekcji ani nic
Zobacz jutro betę. Bo na nic Ci nasze gdybanie.Dobra powracam bo trochę oglupialam ,moja nadzieja znikła gdy dostałam ,,okresu,, tylko sęk w tym że mój okres trwa od zawsze 6/7 dni ,a teraz po 2 dniach koniec , co myślicie ?
Dobra powracam bo trochę oglupialam ,moja nadzieja znikła gdy dostałam ,,okresu,, tylko sęk w tym że mój okres trwa od zawsze 6/7 dni ,a teraz po 2 dniach koniec , co myślicie ?