reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża czy zwidy?

Ja się nie zgadzam co do zastrzyków :)
To po prostu alternatywa jak każda inna. Znam kobiety, które je mialy po prostu, jako pierwszy środek, nie ostatni.
Jasne, pewnie i tak może być. Opisałam jak wygląda mój przypadek i kolejność wdrażania leków. Nie zakładam, że nie może być inaczej 😉

reklama
Dokładnie tak. Dlatego 12/14 dpo to takie minimum. Ja polecam robić najwcześniej 14/16 dpo, czyli mniej więcej w dniu spodziewanej miesiączki - 2 dni spóźnienia miesiączki.
Ja zrobiłam w 12 i 13 dpo kilka testów różnych firm, wszystkie z drugą kreską, na 14 dzień przyszła @ i tyle by było z nadziei... już jestem wyleczona z jakiegokolwiek testowania 😡

Ja zrobiłam w 12 i 13 dpo kilka testów różnych firm, wszystkie z drugą kreską, na 14 dzień przyszła @ i tyle by było z nadziei... już jestem wyleczona z jakiegokolwiek testowania 😡
Dlatego najlepiej czekać do dnia miesiączki spodziewanej albo jak się spóźnia z 3 dni... Niestety biochemy częściej się zdarzają niż myślimy...

Czesc dziewczyny, podepne sie tu, bo odchodze od zmyslow 😅
Jestem na urlopie, test czulosci 25, czy tylko mi tam miga druga kreska? Maz nie widzi, a ja od kilku dni czuje sie jak przejechana walcem (identycznie jak w pierwszej ciazy).
Cykle totalnie nieregularne bo jeszcze karmie, ale jedyny mozliwe zaplodnienie byloby wtedy 14.09.
Co myslicie?

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 76
Jestem na urlopie, test czulosci 25, czy tylko mi tam miga druga kreska? Maz nie widzi, a ja od kilku dni czuje sie jak przejechana walcem (identycznie jak w pierwszej ciazy).
Cykle totalnie nieregularne bo jeszcze karmie, ale jedyny mozliwe zaplodnienie byloby wtedy 14.09.
Co myslicie?
coś tam faktycznie jakby przebijało , jesteś pewna że masz na myśli 14.09 ? Jest dzisiaj 16 także nie ma szansy żeby po 2 dniach coś wyszło 😯

Co myslicie?
cos przebija rzeczywiście ale lepiej zrobić jutro z rana kolejny test bardziej czuły bądź jeśli masz opcje na urlopie zrobić beta HCG :) Daj znać 😁

Co myslicie?
Nie ma szans, żeby test był pozytywny z seksu z 14.09, bo to było dwa dni temu. Do implantacji dochodzi 6-12 dni po owulacji. Nawet zakładając, że miałabyś owulację 13 albo 14.09, nie ma szans, by dziś wyszedł Ci pozytywny test 2 dpo.

cos przebija rzeczywiście ale lepiej zrobić jutro z rana kolejny test bardziej czuły bądź jeśli masz opcje na urlopie zrobić beta HCG :) Daj znać 😁
Pytalam pani w aptece o 10, w ogole nie wiedziala o co chodzi 😂 Juz chyba poczekam az wrocimy w piatek, bo to Grecja.
Nie ma szans, żeby test był pozytywny z seksu z 14.09, bo to było dwa dni temu. Do implantacji dochodzi 6-12 dni po owulacji. Nawet zakładając, że miałabyś owulację 13 albo 14.09, nie ma szans, by dziś wyszedł Ci pozytywny test 2 dpo.
Tak tak, napisalam glupote, wedlug apki okres mi pokazywalo na 14.09, ostatni stosunek 01.09.

reklama
Co myslicie?
Ja widzę druga kreskę. Powtórz jutro ☺️ albo beta i będzie wszystko jasne

Do góry