mi taka wyszła w 30 dniu cyklu (31dni cykl) w pierwszej ciąży wieczorem . Kolejnego dnia już była wyraźniejsza, a test tez robiony wieczorem jak powtórzysz i coś tam ebdzie to na moje ciążaTen test nie był z rannego więc może dlatego. Dopiero byłby 4t4d więc za wcześnie może. Bo w poprzedniej ciąży dwie kreski mocne wyszły dopiero w 5tc
reklama
S
Sissii
Gość
Czułość 10mlu. Ale nie robiony z ranszego. Tylko jakoś po o 9ej. No właśnie w wigilię zrobię to będzie 35 Dz cyklu. Chociaż tyle mam 32-33 a we wtorek zadzwonię do przychodni się umówić na wizytę i niech da skierowanie na BetęJa widzę delikatny cień kreski. Powtórz jutro rano mi po dwóch dniach spóźnienia wyszła mega gruba krecha.
Ale to tez zależy od organizmu, kiedy była owulacja, jaka czułość testu itp
Ja bym powtórzyła jutro rano
Czułość 10mlu. Ale nie robiony z ranszego. Tylko jakoś po o 9ej. No właśnie w wigilię zrobię to będzie 35 Dz cyklu. Chociaż tyle mam 32-33 a we wtorek zadzwonię do przychodni się umówić na wizytę i niech da skierowanie na Betę
Nie wiem czy dostaniesz skierowanie na betę, chyba, że masz jakaś super przychodnie. U mnie w mieście tylko na własna rękę się robi to badanie.
S
Sissii
Gość
No na żywo ta kreska jest bardziej wyraźniejsza a boje się bo w zeszłym roku miałam łyżeczkowanie w 10tcmi taka wyszła w 30 dniu cyklu (31dni cykl) w pierwszej ciąży wieczorem . Kolejnego dnia już była wyraźniejsza, a test tez robiony wieczorem jak powtórzysz i coś tam ebdzie to na moje ciąża
S
Sissii
Gość
A u mnie przy szpitalu jest przychodnia dla ciężarnych i jak w zeszłym roku byłam w ciąży tylko 10tc to bez problemu dali skierowanie.Nie wiem czy dostaniesz skierowanie na betę, chyba, że masz jakaś super przychodnie. U mnie w mieście tylko na własna rękę się robi to badanie.
Skolopendra
Zaangażowana w BB
Hej i jak tam?
S
Sissii
Gość
Wczoraj miałam o 15 lekko różowy papier jeden raz. I teraz wstałam znowu. Własnie się szykuje do laboratorium i chyba zadzwonię do lekarza czy mnie dzisiaj przyjmie.Hej i jak tam?
S
Sissii
Gość
Czekam na wynik bety.. ale czuję że się nic nie udało i dostanę okres a też widziałam ta kreskę. A dziś już papier toaletowy po podtarciu czerwony ale jakoś inaczej bo jak mam okres to taka intensywnie czerwoną krew mam. A dzisiaj nie. I od 8.30 lekarz przyjmuje się zarejestrować byłam. Ale co lekarz może zobaczyć? Skoro pewnie USG nie będzie robił.. tylko palcami badałHej i jak tam?
reklama
Skolopendra
Zaangażowana w BB
też bym odpuściła sobie wizytę i poczekała ba betęCzekam na wynik bety.. ale czuję że się nic nie udało i dostanę okres a też widziałam ta kreskę. A dziś już papier toaletowy po podtarciu czerwony ale jakoś inaczej bo jak mam okres to taka intensywnie czerwoną krew mam. A dzisiaj nie. I od 8.30 lekarz przyjmuje się zarejestrować byłam. Ale co lekarz może zobaczyć? Skoro pewnie USG nie będzie robił.. tylko palcami badał