reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czy coś Tutaj widać?

Ten test nie był z rannego więc może dlatego. Dopiero byłby 4t4d więc za wcześnie może. Bo w poprzedniej ciąży dwie kreski mocne wyszły dopiero w 5tc
mi taka wyszła w 30 dniu cyklu (31dni cykl) w pierwszej ciąży wieczorem . Kolejnego dnia już była wyraźniejsza, a test tez robiony wieczorem :) jak powtórzysz i coś tam ebdzie to na moje ciąża 🙂🙂🙂

reklama
Ja widzę delikatny cień kreski. Powtórz jutro rano :) mi po dwóch dniach spóźnienia wyszła mega gruba krecha.
Ale to tez zależy od organizmu, kiedy była owulacja, jaka czułość testu itp
Ja bym powtórzyła jutro rano :)
Czułość 10mlu. Ale nie robiony z ranszego. Tylko jakoś po o 9ej. No właśnie w wigilię zrobię to będzie 35 Dz cyklu. Chociaż tyle mam 32-33 a we wtorek zadzwonię do przychodni się umówić na wizytę i niech da skierowanie na Betę 😁

Czułość 10mlu. Ale nie robiony z ranszego. Tylko jakoś po o 9ej. No właśnie w wigilię zrobię to będzie 35 Dz cyklu. Chociaż tyle mam 32-33 a we wtorek zadzwonię do przychodni się umówić na wizytę i niech da skierowanie na Betę 😁

Nie wiem czy dostaniesz skierowanie na betę, chyba, że masz jakaś super przychodnie. U mnie w mieście tylko na własna rękę się robi to badanie.

mi taka wyszła w 30 dniu cyklu (31dni cykl) w pierwszej ciąży wieczorem . Kolejnego dnia już była wyraźniejsza, a test tez robiony wieczorem :) jak powtórzysz i coś tam ebdzie to na moje ciąża 🙂🙂🙂
No na żywo ta kreska jest bardziej wyraźniejsza ❤️ a boje się bo w zeszłym roku miałam łyżeczkowanie w 10tc

Nie wiem czy dostaniesz skierowanie na betę, chyba, że masz jakaś super przychodnie. U mnie w mieście tylko na własna rękę się robi to badanie.
A u mnie przy szpitalu jest przychodnia dla ciężarnych i jak w zeszłym roku byłam w ciąży tylko 10tc to bez problemu dali skierowanie. :)

Czekam na wynik bety.. ale czuję że się nic nie udało i dostanę okres :( a też widziałam ta kreskę. A dziś już papier toaletowy po podtarciu czerwony ale jakoś inaczej bo jak mam okres to taka intensywnie czerwoną krew mam. A dzisiaj nie. I od 8.30 lekarz przyjmuje się zarejestrować byłam. Ale co lekarz może zobaczyć? Skoro pewnie USG nie będzie robił.. tylko palcami badał :(

Nic lekarz nie zobaczy na takim etapie. Wyśle Cię na betę, bo nawet nie jesteś w stanie powiedzieć na 100%, że ten test jest pozytywny. Bez sensu trochę taka wizyta.

reklama
Czekam na wynik bety.. ale czuję że się nic nie udało i dostanę okres :( a też widziałam ta kreskę. A dziś już papier toaletowy po podtarciu czerwony ale jakoś inaczej bo jak mam okres to taka intensywnie czerwoną krew mam. A dzisiaj nie. I od 8.30 lekarz przyjmuje się zarejestrować byłam. Ale co lekarz może zobaczyć? Skoro pewnie USG nie będzie robił.. tylko palcami badał :(
też bym odpuściła sobie wizytę i poczekała ba betę

Do góry