reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża czy zwidy?

Pytalam pani w aptece o 10, w ogole nie wiedziala o co chodzi 😂 Juz chyba poczekam az wrocimy w piatek, bo to Grecja.

Tak tak, napisalam glupote, wedlug apki okres mi pokazywalo na 14.09, ostatni stosunek 01.09.
w takim razie realne , chociaż chyba jak na 15 dni po stosunku to dość jasna ta kreska , ale trzymam 🤞

reklama
Tez mi sie tak wydaje, ale z moczu popoludniowego, a chodze do toalety jak najeta 😅 No nic, juz wytrzymam do piatku i dziekuje 🤍
wiem jak to jest , też jestem teraz w takim momencie , dzisiaj byłam na 1 becie i mam nadzieję że będzie dobry przyrost . A testy robię jak szalona haha

Pytalam pani w aptece o 10, w ogole nie wiedziala o co chodzi 😂 Juz chyba poczekam az wrocimy w piatek, bo to Grecja.

Tak tak, napisalam glupote, wedlug apki okres mi pokazywalo na 14.09, ostatni stosunek 01.09.
Na tyle dni to raczej kreska jak już to powinna być wyraźniejsza... Ale skoro to z popołudniowego moczu, o słabej czułości... No jak nie dostaniesz okresu, to powtórz oczywiście.
Natomiast ja dodam od siebie, że z powodu podróży często cykl się miesza. Ja jak wylatywałam na wakacje, to zawsze miałam zawirowania w danym cyklu i albo dostawałam okres np tydzień wcześniej albo dostawałam tydzień później...

Do góry