xaniax
Zaangażowana w BB
Nie mam pewności ale wydaje mi się, że chodzi o datę 28 lipca28 DC ? Przepraszam ale nie zrozumiałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam pewności ale wydaje mi się, że chodzi o datę 28 lipca28 DC ? Przepraszam ale nie zrozumiałam
Według apki 28 lipca owulacja28 DC ? Przepraszam ale nie zrozumiałam
A ja tam na tym ostatnim widzę jakiś cień cieniaW takiej kolejności robione
Właśnie zawsze przed okresem mam straszne bóle brzucha , wzdęcia,i ogólnie słabo się czuje a teraz nic jakby okres nie chciał przyjśćA ja tam na tym ostatnim widzę jakiś cień cienia
Myślałam że mam zwidy ,może czułość inna ,1 raz miałam ten testA ja tam na tym ostatnim widzę jakiś cień cienia
Właśnie zawsze przed okresem mam straszne bóle brzucha , wzdęcia,i ogólnie słabo się czuje a teraz nic jakby okres nie chciał przyjść tu miało byćTo może daj jej jeszcze czas ,myślę że te 14 dni od owu to taki standard jaki powinna przyjść @ ja bym pewnie skoczyła na betę , jesli jesteś 12 dni po owu to powinno już coś wyjść
Nie miałam jak jechać u mnie niestety tylko z ranaA bety nie zrobilaś dzisiaj, bo?