reklama
donka to jakies żarty są czy co?Co oni sobie w ogóle myślą!!!Kobitka już ledwo z maluszkami się porusza...a tu takie jaja!Ja myślałam dopiero o Tobie ze pewnie juz po cc jesteś. Tak to jest z tymi lekarzami dlatego ja chodzę do zastępcy ordynatora prywatnie bo tu gdzie mieszkam też było by ciężko z dobrą opieką.dlaczego nie sprawdzili,nie zbadali to chore jakies jest!Trzymam kciuki i myślę że chyba Yummy jednak wepchnie sie w kolejke
A ja po wizycie już:-)I czuje ogromną ulgę bo jak się okazuje szyjka nie skrociła się nawet o mmtrzyma mocno i zamknięta na 1000spustów hihi. Jestem troszkę zawiedziona bo miałam wizytę w szpitalu i mój gin nie zrobił usg połowkowego!Masakra jakaś,powiedział że co najważniejsze chciał sprawdzić szyjkę.dzidzie pokazał mi przez chwile serdunia bijąale nie mierzył ich i nie sprawdzał płci no i teraz ustalił na 100% usg połówkowe na 9 marca-taki spóźniony dzień kobiet i mam nadzieję że będzie wynagrodzone to czekanie i w końcu się dowiem kto zamieszkuje mój pawilon:-) Ale potem szybko się pocieszyłam i kupiłam 2x śpioszki,kaftaniki,czapeczki i rękawiczki niedrapki jedne w kolorze niebieskim a drugie żółtymsą takie slodkie!
Dziewczyny te niedrapki się słabo sprawdzają,bo spadają z łapek i co chwile trzeba poprawiać. Juz lepsze są po prostu skarpetki,albo śpiochy ,które mają takie specjalny mankiet własnie na łapki maluszka. To tak na marginesie;-).
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za oczekujące jescze na wizytki. Powodzenia dziewczyny i trzymajcie się w trojpakach jak najdłuzej tzn tyle ile trzeba
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za oczekujące jescze na wizytki. Powodzenia dziewczyny i trzymajcie się w trojpakach jak najdłuzej tzn tyle ile trzeba
no Kochana tak z cichacza sobie poszłaś i urodziłaś....w pierwszej chwili pomyślałam sobie, że to żarcik taki ;-)przyznam się bez bicia, że wepchnęłam się w kolejkę. Jak nie chciałyście rodzić to ja to teraz zrobiłam...
teraz jestem w domu i dogorywam po cc, a niuńki nabierają masy w inkubatorach. Odezwę się jutro
Dochodź do siebie jak najszybciej i daj znać jak maluszki i jak poród. Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku.
super, że takie dobre wieści po wizycie. Czekamy w takim razie do marca, żeby poznać płeć lokatorów.A ja po wizycie już:-)I czuje ogromną ulgę bo jak się okazuje szyjka nie skrociła się nawet o mmtrzyma mocno i zamknięta na 1000spustów hihi. Jestem troszkę zawiedziona bo miałam wizytę w szpitalu i mój gin nie zrobił usg połowkowego!Masakra jakaś,powiedział że co najważniejsze chciał sprawdzić szyjkę.dzidzie pokazał mi przez chwile serdunia biją
A ja po wizycie już:-)I czuje ogromną ulgę bo jak się okazuje szyjka nie skrociła się nawet o mmtrzyma mocno i zamknięta na 1000spustów hihi. Jestem troszkę zawiedziona bo miałam wizytę w szpitalu i mój gin nie zrobił usg połowkowego!Masakra jakaś,powiedział że co najważniejsze chciał sprawdzić szyjkę.dzidzie pokazał mi przez chwile serdunia bijąale nie mierzył ich i nie sprawdzał płci no i teraz ustalił na 100% usg połówkowe na 9 marca-taki spóźniony dzień kobiet i mam nadzieję że będzie wynagrodzone to czekanie i w końcu się dowiem kto zamieszkuje mój pawilon:-) Ale potem szybko się pocieszyłam i kupiłam 2x śpioszki,kaftaniki,czapeczki i rękawiczki niedrapki jedne w kolorze niebieskim a drugie żółtymsą takie slodkie!
kochana fajnie ze u ciebie ok skoro spoznione dzien kobiet to moze dziewusia bedzie
ja jutro jak sie dowiem jaka plec to tez jade do pepco cos kupic nie ma bata
oooo kochana ale niespodzianka to super zazdroszczeeeeeee ciprzyznam się bez bicia, że wepchnęłam się w kolejkę. Jak nie chciałyście rodzić to ja to teraz zrobiłam...
teraz jestem w domu i dogorywam po cc, a niuńki nabierają masy w inkubatorach. Odezwę się jutro
:-):-)
magda85-gdańsk
Fanka BB :)
hej laseczki
mi dzis cały dzień zamulał..więc podczytywałam, ale nie pamietam co komu miałam napisać
donka, przykro mi, że jestes rozczarowana nie dziwie sie..mogli chociaz zrobic usg, sprawdzic szyjke..
klaudia gratulacje, napisz cos więcej..
yummy a ty jak tam sie czujesz przed jutrem?
pozdrawiam
mi dzis cały dzień zamulał..więc podczytywałam, ale nie pamietam co komu miałam napisać
donka, przykro mi, że jestes rozczarowana nie dziwie sie..mogli chociaz zrobic usg, sprawdzic szyjke..
klaudia gratulacje, napisz cos więcej..
yummy a ty jak tam sie czujesz przed jutrem?
pozdrawiam
reklama
Dziewczyny ja po wizycie połówkowej i niestety za ciekawie nie jest.Wyniki morfologi są mocno nie dobre.Już ostatnio były złe,ale teraz jest gorzej pomimo tego,że zwiększyłam dawkę witamin i żelaza.Jeden dzidziuś (na pewno dziewczynka:-)) waży 427g a drugi (nie chciał zdradzić płci) waży niestety sporo mniej 294g.Kolejna wizyta za 2 tyg.Gin powiedziała,że jesli wyniki nie będą lepsze i ta mniejsza dzidzia się z waga nie podciągnie to trzeba będzie skierować mnie do szpitala:-(Mam nadzieję,że ta wizyta za dwa tyg będzie bardziej optymistyczna.
Dziękuję za trzymanie kciuków Kochane ;-)
Dziękuję za trzymanie kciuków Kochane ;-)
Podziel się: