reklama
Yummy_mummy_82
Fanka BB :)
Tossa a obledne dziubaski!!!!!!!!!!! Cudne:-) Jak malowane:-) i te calusne pultaski;-) mniam mniam:-)
Witajcie dziewczynki. Nie pisałam od wczoraj jakoś słabowicie czułam. Do tego moj M. się rozłożył. Gorączka i bóle brzucha, więc musiałam się nim zająć. Ja odpukać narazie się nie zaraziłam, ale... .
Byłam dzisiaj na wizycie i niestety nie jest dobrze :-(. Szyjka niby ma 3 cm, ale przepuszcza na palec, a USG wykazało, że rozwiera się też od wewnątrz. Dlatego jutro kładę się do szpitala i tam będą mnie obeserwować decydować co dalej.
Sprawdził też małym serduszka na USG i na szczęscie z nimi wszystko ok. Ale dokładnie obejrzą je też w szpitalu.
Trzymam kciuki za Wasze wizyty!!!
Tossa - gartuluje słodziaków w domku!
Byłam dzisiaj na wizycie i niestety nie jest dobrze :-(. Szyjka niby ma 3 cm, ale przepuszcza na palec, a USG wykazało, że rozwiera się też od wewnątrz. Dlatego jutro kładę się do szpitala i tam będą mnie obeserwować decydować co dalej.
Sprawdził też małym serduszka na USG i na szczęscie z nimi wszystko ok. Ale dokładnie obejrzą je też w szpitalu.
Trzymam kciuki za Wasze wizyty!!!
Tossa - gartuluje słodziaków w domku!
AGATA777
AGATA777
Yummy_mummy_82
Tygryz cale szczescie, ze lekarz to zauwazyl i podjal radykalne kroki!! U mnie poczatkowo nikt nie zauwazal skracania szyjki, bo skracala sie od wewnatrz... W normalnym badaniu bylo wrecz super. W sumie przypadkowo wyszlo, ze w USG zmierzyli mi ja i wynik zaskoczyl wszystkich
Pessar powinien pomoc! W szpitalu na pewno najlepiej Ci pomoga! Powodzenia
Dziewczyny wlasnie zmierzylam sobie brzunia- urosl kolejne pare cm:-) Byczy na 105 cm
Pessar powinien pomoc! W szpitalu na pewno najlepiej Ci pomoga! Powodzenia
Dziewczyny wlasnie zmierzylam sobie brzunia- urosl kolejne pare cm:-) Byczy na 105 cm
enaflo
świetna waga maluszków, jeszcze troszkę podtuczyć i będzie super
youstta
ja też ciągle czekoladę wcinam a paczusie mikołajowe są najlepsze
ten czas leci, nawet się człowiek nie spostrzeże, a zaraz święta
kurcze a u Ciebie to prawie 36tc... nie znasz dnia ani godziny i spory dylemat ze świętami ale może pod choinkę dostaniesz maluszki, najwspanialszy prezent jaki można sobie wymarzyć, tylko pewnie dzieci będą później złe, że mają urodziny w święta
youstta
ten czas leci, nawet się człowiek nie spostrzeże, a zaraz święta
kurcze a u Ciebie to prawie 36tc... nie znasz dnia ani godziny i spory dylemat ze świętami ale może pod choinkę dostaniesz maluszki, najwspanialszy prezent jaki można sobie wymarzyć, tylko pewnie dzieci będą później złe, że mają urodziny w święta
Dziewczyny a ja po wizycie, szyjki przewie nie ma - poniżej 1cm, rozwarcie nadal jest ok 2 -3 cm. Zmniejszam ilość fenoteroli z 6 na 2 i czekam na rozwój "akcji". Za tydzień znowu wizyta. Tylko coś mnie brzuch boli po tym badaniu
Lekarz mnie pocieszył że przy bliźniaczych ciążach nie zawsze czuje się skurcze porodowe i jak mi wcześniej wody nie odejdą albo czop to mogę mieć problem z ich rozpoznaniem, zwłaszcza że teraz też tych skurczy nie czuję
tygryz3 - dobrze że idziesz do szpitala, rozwarcie to już nie przelewki a na pewno będziesz bezpieczniejsza..
Lekarz mnie pocieszył że przy bliźniaczych ciążach nie zawsze czuje się skurcze porodowe i jak mi wcześniej wody nie odejdą albo czop to mogę mieć problem z ich rozpoznaniem, zwłaszcza że teraz też tych skurczy nie czuję
tygryz3 - dobrze że idziesz do szpitala, rozwarcie to już nie przelewki a na pewno będziesz bezpieczniejsza..
reklama
Podziel się: