reklama
AGATA777
Fanka BB :)
reniag
renia noo zleciało, a wiesz jaki był powód odejscia wód??sprzatałas cos czy jakies zakazenie??
Zakażenia nie było i sprzątać też nie sprzątałam, a w nocy zaczęłam często siusiać co 5-10 minut a to były sączące wody
magda85-gdańsk
heh, bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego..aby bawić sie, aby bawic się, aby bawić sie na całego..
renia czy twój jeden synus urodził sie duzo mniejszy? bo na fotce, taki maluszek sie wydaje też chłopiec po lewe- Kacperek?
renia czy twój jeden synus urodził sie duzo mniejszy? bo na fotce, taki maluszek sie wydaje też chłopiec po lewe- Kacperek?
kurcze czyli nie chlupnęły od razu tylko sie tak sączyły..ja sie boje ze nie rozpoznam czy to wody czy nie.Super, ze maluszki zdrowo rosną i coraz wieksze,nie do wiary to juz 3 miesiące :-).Zakażenia nie było i sprzątać też nie sprzątałam, a w nocy zaczęłam często siusiać co 5-10 minut a to były sączące wody
reniag
kurcze czyli nie chlupnęły od razu tylko sie tak sączyły..ja sie boje ze nie rozpoznam czy to wody czy nie.Super, ze maluszki zdrowo rosną i coraz wieksze,nie do wiary to juz 3 miesiące :-).
Ewciu ja też nie wiedziałam czy to są wody ale podświadomość mi podpowiadała że tak, a jak jeszcze włączyłam internet i przeczytałam że wody wcale nie muszą chlusnąć to już prawie byłam pewna. a do szpitala pojechałam bo wody lub siusiu podbarwiły się na czerwono i od razu wystraszyłam się strasznie że wzięłam tylko kartę ciąży ze sobą.
Wierz mi poczujesz że coś się dzieje trzymam kciuki byś wytrzymała jak najdłużej
walawenderki
A ja wciąż zdycham :-( Zamówiłam na obiad pizze, bo nawet nie jestem w stanie stać przy garach. Nie lubie siebie takiej
Ewcia skąd masz Fenek ??? Ja mam wizyte w sobotę u polskiego gin i chcę go zapytać,co on w tym temacie myśli . Nospa na mnie nie działa.
Assia - napewno wszystko będzie dobrze, daj znać po wizycie.
Madzia85 - gdańsk - słowa piosenki dokładnie oddaja obraz jej/jego zachowania. brrrrrrrrrr
Właśnie przejrzałam swoją ksiązkę ciązy. Mam co tu namazane o scanie Dopplera ???? Moje ciśnienie z wczoraj to 130/68. ?????
Ewcia skąd masz Fenek ??? Ja mam wizyte w sobotę u polskiego gin i chcę go zapytać,co on w tym temacie myśli . Nospa na mnie nie działa.
Assia - napewno wszystko będzie dobrze, daj znać po wizycie.
Madzia85 - gdańsk - słowa piosenki dokładnie oddaja obraz jej/jego zachowania. brrrrrrrrrr
Właśnie przejrzałam swoją ksiązkę ciązy. Mam co tu namazane o scanie Dopplera ???? Moje ciśnienie z wczoraj to 130/68. ?????
wiecie co, to moja druga ciąża, powinnam wiedzieć co i jak a wcale nie jestem mądrzejsza, bo ta ciąża jest zupełnie inna... momentami to boję się że urodzę w domu
Ja czuję od jakiś 2 godz. takie "wiercenie" na dole.. mam nadzieję że młody nie toruje sobie drogi do przyjścia na świat
Ja czuję od jakiś 2 godz. takie "wiercenie" na dole.. mam nadzieję że młody nie toruje sobie drogi do przyjścia na świat
walawenderki
wiecie co, to moja druga ciąża, powinnam wiedzieć co i jak a wcale nie jestem mądrzejsza, bo ta ciąża jest zupełnie inna... momentami to boję się że urodzę w domu
Nawet nie strasz, spakowałaś torbę do szpitala do końca ??? Daleko masz jakby cos ??
reklama
reniag
Youstta to może zadzwoń do lekarza lub jedź do szpitala.
Podziel się: