reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Agatka - współczuje Ci tych nocek. Mnie jakoś ominoł ten syndrom, za to płacz i lęk to moi najlepsi przyjaciele ostatnio. Mam nadzieje, że nie zaowocuje to na depreche po porodową.

Magda85-gdańska - i tak dużo zobiłaś :-):-)

MoniaN , Paulinka - czekamy na informacje

Ja dziś czuje się podle ,brzuch mi sterczy jak namiot i do tego boli mnie głowa. A tyle rzeczy chciałam dziś zrobić :(

-

No witam dubeltówki!Kurcze tak dobrze mi sie dzis spało po tym szpitalu..ojaaa

gastone,Milenka niezła jazda z fantazjową nie?!

Agatka ja tez takie kłucia miałam i tez sie schizowałam..no stres!A co do płaczu i humorów,ja mam cały czas tak..heh pocieszające

yogusta miałam własnie pytac jak noc po fenku, ja oprócz mega trzesawki rąk,cukier rozsypuje zawsze!!to juz przywykłam i serducho tez, ale tak jak piszesz dla mnie tez to działa cuda!! No a na torbe czas najwyzszy, ja dopiero jak spakowałam to poczułam wewnętrzny spokój :-).

Palinka odezwij sie kochana!!

Domi wielki gratki, bo chyba jeszcze nie miałam okzaji..nie wyobrazam sobie jak z czwórką dać rade!!Potrzebujesz pewnie troche czasu.kciuki i respect mamuska!!

Monia trzymaj sie,miałam tam praktyki i Matka Polka najlepsza w Pl,duzo bym dała zeby moje malenstwa sie tam urodziły!!Nic sie nie martw!!

Kurcze az nie chce sie wierzyc szok :szok:
mam nadzieje,ze to chociaz kobieta byla a nie jakis zbok ktory ogladal nasze gole brzuszki ...

Ewa zaraz pedze wysylac paczke dla Ciebie :-)
milego dnia ciezaroweczki i jak najmniej bolesci !!!:tak:

Ostatnia edycja:
walawenderki
user-online.png
-odpocznij kochana,nie przemęczaj się.

Milenka super!!Czekam z niecierpliwością i już żałuję, ze tylko to wziełam :sorry2:.

walawanderki przytulam mocno i nie bedzie zadnej deprechy bo bedziemy tak ta ciążą umęczone,ze tylko lepiej juz bedzie bez brzuchola!!Łyknij paracetamol na głowe albo nasmaruj skronie amolem.

reklama
ale jaja Fantazjowa trolem:szok: to pewnie stąd ten nick - trzeba mieć trochę fantazji!!!!:-D:-D:-D
Ewcia , Yousta ale Wy już bliziutko końca:) Ewa dokładnie na tym etapie co Ty jesteś 34+2 przywitałam się z chłopcami:) i już minęło 3 miesiące jak ten czas szybko płynie:)

Do góry