reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

już dzwoniłam.. lekarz będzie dostępny o 16 to wtedy mam zadzwonić bo teraz jest na sali oper.,
mąż w pracy, niańka do Majki już poszła do domu, a szpital "jakby co" na drugim końcu miasta :szok:

za 40 min biorę kolejną dawkę fenoterolu i mg to liczę na jego cudowne działanie..

torba spakowana, chociaż tyle :-)

podłożyłam poduszkę pod tyłek i leżę, powiedziałam sobie że nie rodzę do 35tc i koniec. :-)

reklama
już dzwoniłam.. lekarz będzie dostępny o 16 to wtedy mam zadzwonić bo teraz jest na sali oper.,
mąż w pracy, niańka do Majki już poszła do domu, a szpital "jakby co" na drugim końcu miasta :szok:

co sie dzieje YOUSSTA?

za 40 min biorę kolejną dawkę fenoterolu i mg to liczę na jego cudowne działanie..

torba spakowana, chociaż tyle :-)

podłożyłam poduszkę pod tyłek i leżę, powiedziałam sobie że nie rodzę do 35tc i koniec. :-)

CO SIE DZIEJE yOUSSTA?

renia mam nadzieje, ze tez mi intuicja podpowie, a poki co mam problem z sikaniem ale w odwrotną strone,od wczoraj prawie wcale nie sikam :dry:

walawanderki mi mama wszystkie leki z pl załatwia, ale mam jeszcze zapas i fenka i isoptinu, takze jakbys potrzebowała daj znać!!

yogusta jestem pewna, ze one po prostu na dole są i ruszają rączkami moze, albo z główki napierają..dopoki nie masz regularnych skurczy to sie nie denerwuj.Ja mam czasem wrazenie jakby rece mi jedna wsadzała w szyjke..

heh, bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego..aby bawić sie, aby bawic się, aby bawić sie na całego.. :)
renia czy twój jeden synus urodził sie duzo mniejszy? bo na fotce, taki maluszek sie wydaje:) też chłopiec po lewe- Kacperek?

moi chłopcy urodzili się o dziwo prawie identyczni bo ważyli 1620 Kacper i 1670 Filip i po 43 cm:) a teraz między nimi jest 1100 różnicy bo Filipek wazy 5100 a Kacperek 4000:) tylko w brzuchu dzielili sie po równo:-D:-D:-D a teraz niestety Kacperek Małojadek:-p:-p

Monia - to na pewno nie leżymy na tym samym oddziale , bo ja też na sali nr 19 ;-) szkoda ....może ty jestes na patologii
leż i trzymaj nogi zaciśnięte a będzie wszystko git !!!!

u mnie ciśnienie na razie ok , jak tak będzie dalej to będa trzymać nas jak najdłużej w trójpaku !

miałam trochę ubranek na rozmiar 50 lub do 2,7kg w których i tak się topili:-):-):-) ale tak szybko rośli że po wyjściu ze szpitala nosili już małe 56:) oczywiście rekawki były podwijane:) a teraz to Filipek nosi duże 56 i małe 62:) a Kacperek mniejsze 56:)

reklama
Do góry