reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Moj m przytargał mi kompa bo wykalkulował, ze pozniej wiecej czasu zajmie mi nadrabianie Waszych postów niz to warte, wiec lepiej zebm była na bierząco.
Kiedy Aga idziesz do szpitala? i jak wyglada to podszycie i kiedy w razie sie ten szew zdejmuje?

A gdzie Domi sie podziała???????

reklama
Być morze w środę.Szew zakłada się na szyjkę w lekkim znieczuleniu.Tylko potem całą dobę siusia się do basenu.Z Dawidem miałam zdjęty w 37 tyg a w za tydzień urodziłam.Jak się potem okazało pierwszy gin dobrze wyliczył mi termin na 21 czerwca.Drugi się pomylił bo Dawiś był duży Urodził się 8 maja miał 50cm waga 2850 .10pkt.Lecz słaby odruch ssania i meszek na pleckach.Wsio wskazywało na wcześniaka.Nawet w książeczce mam wpisane noworodek z oznakami wcześniaka.No i na to wychodzi bo Dawiś dziś ma 180cm .

rzeczywiscie malenstwo z tego Twojego białego murzyna:-D:-D:-D
Dziewczyny, ciaza blizniacza za donoszoną uznawana jest w 36 czy 37 tg? wszedzie mam inne info?

Tossa, pytałas jak długie sa moje maluchy.....dżizas nie mam zielonego pojecia:zawstydzona/y:
wiem tylko, ze wszyscy do okoła gadaja ze sa duzi jak na ten tyg ciazy i to blizniaczej-no ale to chyba dobrze.
Franek wazył 3450 i urodził sie w 42tc, oni beda sporo mniejsi i nie wyobrazam sobie takich kurczaków:szok:

dziewczyny dawno mnie nie było ale staram się Was czytać:)
magicworld bardzo mi przykro:(
a Wam Kochane kichające życzę zdrówka bo widzę że większość podłapała jakieś choróbska

ja się pochwaliłam niedawno z brzuchem i dzisiaj cały dzień twardy jak kamień, na dodatek trochę boli... Kręgosłup to mnie już tak boli że aż strzyka, taki przenikliwy ból.. aaaa!

Dałam Majce lizaka i włączyłam mini mini, ja dzisiaj już wymiękłam..

Tossa
user-online.png
Zdrowiej szybko,kuruj się maleńka;-)

Mnie też coś nerw złapał na wieczór...ale to przez tą chorobę młodej... cały dzień jęczy...ja rozumiem że jest chora itp ale po 3 nie przespanych nocach to człowiek już ma dość..a ona tylko do ,,Mimi'' ( ja tez jak byłam mała i byłam chora to do mamy tuliłam i to był najlepszy lek)
wiecie przez tą chorobę jej zapomniałam o swoich dolegliwościach..

reklama
Do góry