reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Moj m przytargał mi kompa bo wykalkulował, ze pozniej wiecej czasu zajmie mi nadrabianie Waszych postów niz to warte, wiec lepiej zebm była na bierząco.
Kiedy Aga idziesz do szpitala? i jak wyglada to podszycie i kiedy w razie sie ten szew zdejmuje?

A gdzie Domi sie podziała???????

reklama
Być morze w środę.Szew zakłada się na szyjkę w lekkim znieczuleniu.Tylko potem całą dobę siusia się do basenu.Z Dawidem miałam zdjęty w 37 tyg a w za tydzień urodziłam.Jak się potem okazało pierwszy gin dobrze wyliczył mi termin na 21 czerwca.Drugi się pomylił bo Dawiś był duży Urodził się 8 maja miał 50cm waga 2850 .10pkt.Lecz słaby odruch ssania i meszek na pleckach.Wsio wskazywało na wcześniaka.Nawet w książeczce mam wpisane noworodek z oznakami wcześniaka.No i na to wychodzi bo Dawiś dziś ma 180cm .

rzeczywiscie malenstwo z tego Twojego białego murzyna:-D:-D:-D
Dziewczyny, ciaza blizniacza za donoszoną uznawana jest w 36 czy 37 tg? wszedzie mam inne info?

Tossa, pytałas jak długie sa moje maluchy.....dżizas nie mam zielonego pojecia:zawstydzona/y:
wiem tylko, ze wszyscy do okoła gadaja ze sa duzi jak na ten tyg ciazy i to blizniaczej-no ale to chyba dobrze.
Franek wazył 3450 i urodził sie w 42tc, oni beda sporo mniejsi i nie wyobrazam sobie takich kurczaków:szok:

dziewczyny dawno mnie nie było ale staram się Was czytać:)
magicworld bardzo mi przykro:(
a Wam Kochane kichające życzę zdrówka bo widzę że większość podłapała jakieś choróbska

ja się pochwaliłam niedawno z brzuchem i dzisiaj cały dzień twardy jak kamień, na dodatek trochę boli... Kręgosłup to mnie już tak boli że aż strzyka, taki przenikliwy ból.. aaaa!

Dałam Majce lizaka i włączyłam mini mini, ja dzisiaj już wymiękłam..

Tossa
user-online.png
Zdrowiej szybko,kuruj się maleńka;-)

Mnie też coś nerw złapał na wieczór...ale to przez tą chorobę młodej... cały dzień jęczy...ja rozumiem że jest chora itp ale po 3 nie przespanych nocach to człowiek już ma dość..a ona tylko do ,,Mimi'' ( ja tez jak byłam mała i byłam chora to do mamy tuliłam i to był najlepszy lek)
wiecie przez tą chorobę jej zapomniałam o swoich dolegliwościach..

reklama
Do góry