reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

on powoduje, że serducho tak mocno nie wali. Ja brałam razem z fenoterolem bo bez niego czułam takie kołatania i paliła mnie buzia no takie odczucie jakby serce miało z piersi wyskoczyć

tak też zrobie,wezme go,dzieki kochana, a co do odstawiania fenka no to w życiu,uspokoił mi sie brzuch po nim i nie chce powtórki..

reklama
magicworld- :-) Kochana nie zostawiaj nas,pisz co tam u Ciebie i maluszka :-)
ewcia- woooow....niezłe to ciśnienie....wyobrażam sobie jak musisz się czuć...

Laura nie dostała antybiotyku...tylko reklamówkę syropów.. zobaczymy...dziś gorączki nie było.

Ja mam za to trzęsawkę zimna i ......zgagę...ale to moja wina ;-) bo się objadłam cukierków..zjadłam jednego i odrazu mi się humor poprawił i potem cztery następne... i tak.... ehhh :-) słodka dziś jestem hihihi

Dziewczynki ja zwariuję mój Dawid dostał 1 z informatyki.Odbiło mu i zamknął klasę od wewnątrz na zasuwkę .Poczekał 5 min i otworzył.Masakra kiedy te dzieciaki zmądrzeją?W dodatku w NFZ *******nik mają i przysłali mi,że nie jestem ubezpieczona.Poszłam do Zusu i jest wsio ok:wściekła/y:
Też kupiłam cuksy,kukułki.No i w mojej okolicy jest jeden bankomat i padł,a reszta daleko.Co jeszcze mnie dzisiaj spotka?

No własnie..jak nie płacz to nerw i tak wygląda ten "błogosławiony stan"..echh.
Ja ostatnio mam masakre z serduchem..cisnienie 95/45 a puls 115 non stop!!Leze a czuje jakbym maraton przebiegła..i meczy mnie to bardzo aaaaa!!!!
Ewa u mnie w tym tyg co Ty jestes tez zaczely sie problemy z pulsem. czasem mialam ponad 135!!! a cisnienie 85/45 to byla norma... ;( nie wiem jak Ty ale jak lezalam to bylo mi jeszcze gorzej, wolalam chodzic powoli, wypij szklanke wody czystej duszkiem., za pare minut znow, i po 10 min znow, usiadz odpocczxnij i powinno byc lepiej, ale nie przejmuj sie. Twoje serduszko pompuje krew za 3 teraz.

Dziewczynki ja zwariuję mój Dawid dostał 1 z informatyki.Odbiło mu i zamknął klasę od wewnątrz na zasuwkę .Poczekał 5 min i otworzył.Masakra kiedy te dzieciaki zmądrzeją?W dodatku w NFZ *******nik mają i przysłali mi,że nie jestem ubezpieczona.Poszłam do Zusu i jest wsio ok:wściekła/y:
Też kupiłam cuksy,kukułki.No i w mojej okolicy jest jeden bankomat i padł,a reszta daleko.Co jeszcze mnie dzisiaj spotka?[/QU

ahh wiesz co nie normalna ta nauczycielka?? jakim prawem daje mu stopien z przedmiotu za zle zachowanie??!! przeciez przedmiot ocenia sie pod wzgledem umiejetnosci.... nie wie,ze tego nie wolno robic? Boze paranoja, ale bym babie dosrala!!! grr ;/ Nie denerwuj sie Agata, ja zrobie to za Ciebie, akurat jestem w nastroju...:wściekła/y:

magicworld
user-offline.png
-SŁUCHAJ DOKOPIĘ CI DO DUPY.PRZYSIĘGAM ZNAJDĘ WSZĘDZIE I DOKOPIĘ.
MASZ ZOSTAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!-JASNE?

Aga ma racje. jaka to róznica, dwie dzidzie czy jedna? razem ryczymy, razem mamy zgage razem mega katar i problemy z wpróznieniem, wiec razem dowieziemy Cie do nieprzespanych nocy czyli szczesliwego rozwiazania, a Twoja mama nam w tym pomoze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A propos szpitala to dzisiaj przeniesli mnie na mój dobrze znany i lubiany oddział gdzie szefem jest moj lek prowadzacy, ufffffff
Był moj m z Franiem i mam sie nie zle tyle ze zostaje na 100%do rozwiazania, które pod koniec przyszłeg tygodnia-jak dobrze pójdzie oczywiscie. Czeka mnie troche kiblowania ale z drugiej strony mega relaks, nuda, komp i ksiazka

reklama
Do góry