reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

on powoduje, że serducho tak mocno nie wali. Ja brałam razem z fenoterolem bo bez niego czułam takie kołatania i paliła mnie buzia no takie odczucie jakby serce miało z piersi wyskoczyć

tak też zrobie,wezme go,dzieki kochana, a co do odstawiania fenka no to w życiu,uspokoił mi sie brzuch po nim i nie chce powtórki..

reklama
magicworld- :-) Kochana nie zostawiaj nas,pisz co tam u Ciebie i maluszka :-)
ewcia- woooow....niezłe to ciśnienie....wyobrażam sobie jak musisz się czuć...

Laura nie dostała antybiotyku...tylko reklamówkę syropów.. zobaczymy...dziś gorączki nie było.

Ja mam za to trzęsawkę zimna i ......zgagę...ale to moja wina ;-) bo się objadłam cukierków..zjadłam jednego i odrazu mi się humor poprawił i potem cztery następne... i tak.... ehhh :-) słodka dziś jestem hihihi

Dziewczynki ja zwariuję mój Dawid dostał 1 z informatyki.Odbiło mu i zamknął klasę od wewnątrz na zasuwkę .Poczekał 5 min i otworzył.Masakra kiedy te dzieciaki zmądrzeją?W dodatku w NFZ *******nik mają i przysłali mi,że nie jestem ubezpieczona.Poszłam do Zusu i jest wsio ok:wściekła/y:
Też kupiłam cuksy,kukułki.No i w mojej okolicy jest jeden bankomat i padł,a reszta daleko.Co jeszcze mnie dzisiaj spotka?

No własnie..jak nie płacz to nerw i tak wygląda ten "błogosławiony stan"..echh.
Ja ostatnio mam masakre z serduchem..cisnienie 95/45 a puls 115 non stop!!Leze a czuje jakbym maraton przebiegła..i meczy mnie to bardzo aaaaa!!!!
Ewa u mnie w tym tyg co Ty jestes tez zaczely sie problemy z pulsem. czasem mialam ponad 135!!! a cisnienie 85/45 to byla norma... ;( nie wiem jak Ty ale jak lezalam to bylo mi jeszcze gorzej, wolalam chodzic powoli, wypij szklanke wody czystej duszkiem., za pare minut znow, i po 10 min znow, usiadz odpocczxnij i powinno byc lepiej, ale nie przejmuj sie. Twoje serduszko pompuje krew za 3 teraz.

Dziewczynki ja zwariuję mój Dawid dostał 1 z informatyki.Odbiło mu i zamknął klasę od wewnątrz na zasuwkę .Poczekał 5 min i otworzył.Masakra kiedy te dzieciaki zmądrzeją?W dodatku w NFZ *******nik mają i przysłali mi,że nie jestem ubezpieczona.Poszłam do Zusu i jest wsio ok:wściekła/y:
Też kupiłam cuksy,kukułki.No i w mojej okolicy jest jeden bankomat i padł,a reszta daleko.Co jeszcze mnie dzisiaj spotka?[/QU

ahh wiesz co nie normalna ta nauczycielka?? jakim prawem daje mu stopien z przedmiotu za zle zachowanie??!! przeciez przedmiot ocenia sie pod wzgledem umiejetnosci.... nie wie,ze tego nie wolno robic? Boze paranoja, ale bym babie dosrala!!! grr ;/ Nie denerwuj sie Agata, ja zrobie to za Ciebie, akurat jestem w nastroju...:wściekła/y:

magicworld
user-offline.png
-SŁUCHAJ DOKOPIĘ CI DO DUPY.PRZYSIĘGAM ZNAJDĘ WSZĘDZIE I DOKOPIĘ.
MASZ ZOSTAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!-JASNE?

Aga ma racje. jaka to róznica, dwie dzidzie czy jedna? razem ryczymy, razem mamy zgage razem mega katar i problemy z wpróznieniem, wiec razem dowieziemy Cie do nieprzespanych nocy czyli szczesliwego rozwiazania, a Twoja mama nam w tym pomoze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A propos szpitala to dzisiaj przeniesli mnie na mój dobrze znany i lubiany oddział gdzie szefem jest moj lek prowadzacy, ufffffff
Był moj m z Franiem i mam sie nie zle tyle ze zostaje na 100%do rozwiazania, które pod koniec przyszłeg tygodnia-jak dobrze pójdzie oczywiscie. Czeka mnie troche kiblowania ale z drugiej strony mega relaks, nuda, komp i ksiazka

reklama
Do góry