reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

No własnie..jak nie płacz to nerw i tak wygląda ten "błogosławiony stan"..echh.
Ja ostatnio mam masakre z serduchem..cisnienie 95/45 a puls 115 non stop!!Leze a czuje jakbym maraton przebiegła..i meczy mnie to bardzo aaaaa!!!!

reklama
Magicworld - dobrze pamietasz ;-), bez dwóch zdań zostajesz i już. My potrzebujemy zaczarowanego świata;-)
Ewa - mówiłaś o tym cisnieniu lekarzowi ???

Wczoraj mierzyła połozna i nic nie mówiła,pal licho ciśnienie,tylko ten puls..no nic trzeba sie przemeczyc pewnie ;-).

magicworld wielki buziak,jestesmy z Tobą!

magicworld
user-offline.png
-SŁUCHAJ DOKOPIĘ CI DO DUPY.PRZYSIĘGAM ZNAJDĘ WSZĘDZIE I DOKOPIĘ.
MASZ ZOSTAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!-JASNE?

AGATA777 ot cała filozofia powiadasz ciśnienie mi nie skacze zawsze mam niskie i zeby to było takie proste do zycia to bym sie nie żaliła ;-).Mysle, ze to od fenoterolu no i od obsługi dwóch dodatkowych serduszek.

madzia842 no własnie nie..a on nie obniża jeszcze bardziej cisnienia??chyba bede musiała spróbowac pobrac pare dni, bo ten puls mnie wykonczy..

reklama
madzia842 no własnie nie..a on nie obniża jeszcze bardziej cisnienia??chyba bede musiała spróbowac pobrac pare dni, bo ten puls mnie wykonczy..

on powoduje, że serducho tak mocno nie wali. Ja brałam razem z fenoterolem bo bez niego czułam takie kołatania i paliła mnie buzia no takie odczucie jakby serce miało z piersi wyskoczyć

I jeszcze jedno jak już bierzecie feneoterol i isoptin to mi się wydaje że dopóki lekarz sam wam nie każe odstawić to musicie brać regularnie a nie tylko jak wam brzuch twardnieje.

Do góry