reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
magicworld
user-offline.png
-SŁUCHAJ DOKOPIĘ CI DO DUPY.PRZYSIĘGAM ZNAJDĘ WSZĘDZIE I DOKOPIĘ.
MASZ ZOSTAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!-JASNE?

Jasne, jasne :) dziękuję wam ;) a do dupy mi nie możecie na kopać,bo mnie boli !! ;)
Zjedliśmy obiad z moją rodzinką, pojechaliśmy do mamy na cmentarz i się rozeszliśmy i właśnie wróciłam do domu a zgagę mam taką,że to jest masakra :/ w dodatku mój kochany pojechał do Poznania do poniedziałku :/ czyli jutro będę cały dzień się byczyła,bo lodówka pełna - do taty się nie wybieram,bo powiedział,że chce przez kilka dni pobyć sam. Chyba,że koleżanki wpadną wieczorem co jest bardzo prawdopodobne :p

Ciekawość mnie zżera co studiujecie/studiowałyście ? :p

magic ja butelki kupowałam w zestawie butelkowym za chyba 50 zl, są 2 duże i 2 małe butelki, szczotka do czyszczenia, zapasowe smoczki do butelek chyba 2 szt i jeden smoczek do ciumciania , torbę za 40zł ... a sterylizatora nie potrzebuję, butelki wrzatkiem można wyparzyć i już :-)

co do torby...na luzie to zmieszczą się w niej tylko 2 małe butelki :-)
myśleliśmy że 2 duże wejdą ale nie ma szans...więc nie wiem czy to nie pieniądze wywalone w błoto ... okaże się

Ostatnia edycja:
właśnie nie wiem :( z jednej strony bym chciała a z drugiej nie :/ Od następnego tyg. zaczynam studia na nowym kierunku zaoczne i w maju jak się maleństwo urodzi to często w weekendy by mnie nie było ;/ w sumie to mleko można by było odsysać jakby było...w sumie to sama nie wiem :/ poczekam jeszcze trochę.

Witajcie kochane.

Jestem jestem, tylko moje dzieciaki chorowały ostatnio, a mnie znów dopadły te piepszone zęby, w ciągu miesiąca już 4 robiłam w tym jeden usuwałam, bu!

Magicworld, bardzo mi przykro, ale nie zostawiaj naj, dziewczyny mają rację, masz tu znami pisać :*

JA torbę do szpitala pakuję od 2 miesięcy i dalej nie jest kompletna :baffled::baffled::baffled:

Mgicwolrd, ja 2 dzieci urodziłam na studiach, w przyszłym roku wybieram sie na podyplomowe. Jeśli chodzi o naukę, zawsze warto się uczyć. Ja w tym roku skończyłam biologię laboratoryjną.

Poza tym u nas ok, brzuchu rośnie, jest ogromny, dzieciaki często naciskają i mam skurcze. Za tydzień już chyba pójde leżeć do szpitala.

Miłego wieczorku. papa

reklama
Retyy.. a ja mam wrażenie że ta ciąża wyryła mi wielką dziurę w mózgu. Jestem maksymalne zdekoncentrowana :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Podziwiam dziewczyny które mają siłę na dobrowolną naukę :-)

A kupujecie monitory oddechu?

Do góry