karola to do Ciebie :-) https://www.babyboom.pl/forum/mamus...9/final-approach-czyli-ostatnia-prosta-54194/
reklama
magicworld
Zaangażowana w BB
magicworld-SŁUCHAJ DOKOPIĘ CI DO DUPY.PRZYSIĘGAM ZNAJDĘ WSZĘDZIE I DOKOPIĘ.
MASZ ZOSTAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!-JASNE?
Jasne, jasne dziękuję wam a do dupy mi nie możecie na kopać,bo mnie boli !!
Zjedliśmy obiad z moją rodzinką, pojechaliśmy do mamy na cmentarz i się rozeszliśmy i właśnie wróciłam do domu a zgagę mam taką,że to jest masakra :/ w dodatku mój kochany pojechał do Poznania do poniedziałku :/ czyli jutro będę cały dzień się byczyła,bo lodówka pełna - do taty się nie wybieram,bo powiedział,że chce przez kilka dni pobyć sam. Chyba,że koleżanki wpadną wieczorem co jest bardzo prawdopodobne
Ciekawość mnie zżera co studiujecie/studiowałyście ?
magicworld
Zaangażowana w BB
znalazłam taki zestaw, opłaca się? jak myślicie?
ZESTAW STARTOWY PHILIPS AVENT SCD283 Butelki Smocz (1848894927) - Aukcje internetowe Allegro
ZESTAW STARTOWY PHILIPS AVENT SCD283 Butelki Smocz (1848894927) - Aukcje internetowe Allegro
Milena23uk
Fanka BB :)
znalazłam taki zestaw, opłaca się? jak myślicie?
a zamierzasz karmic butelka??? ja osobiscie nie lubie sterylizatorow do mikrofalowki, ale to jest jakas opcja...
magic ja butelki kupowałam w zestawie butelkowym za chyba 50 zl, są 2 duże i 2 małe butelki, szczotka do czyszczenia, zapasowe smoczki do butelek chyba 2 szt i jeden smoczek do ciumciania , torbę za 40zł ... a sterylizatora nie potrzebuję, butelki wrzatkiem można wyparzyć i już :-)
co do torby...na luzie to zmieszczą się w niej tylko 2 małe butelki :-)
myśleliśmy że 2 duże wejdą ale nie ma szans...więc nie wiem czy to nie pieniądze wywalone w błoto ... okaże się
co do torby...na luzie to zmieszczą się w niej tylko 2 małe butelki :-)
myśleliśmy że 2 duże wejdą ale nie ma szans...więc nie wiem czy to nie pieniądze wywalone w błoto ... okaże się
Ostatnia edycja:
magicworld
Zaangażowana w BB
właśnie nie wiem z jednej strony bym chciała a z drugiej nie :/ Od następnego tyg. zaczynam studia na nowym kierunku zaoczne i w maju jak się maleństwo urodzi to często w weekendy by mnie nie było ;/ w sumie to mleko można by było odsysać jakby było...w sumie to sama nie wiem :/ poczekam jeszcze trochę.
reniag
Fanka BB :)
ja też kupiłam zestaw startowy za ok 50zł a wyparzam wrzątkiem
magicworld
Zaangażowana w BB
Miłego wieczorku Idę spać,bo nie usiedzę dłużej. PS. Nie myślcie sobie,że jestem bez studiów mam już skończone studia z farmacji, teraz poszłam na jeszcze jedne
Witajcie kochane.
Jestem jestem, tylko moje dzieciaki chorowały ostatnio, a mnie znów dopadły te piepszone zęby, w ciągu miesiąca już 4 robiłam w tym jeden usuwałam, bu!
Magicworld, bardzo mi przykro, ale nie zostawiaj naj, dziewczyny mają rację, masz tu znami pisać :*
JA torbę do szpitala pakuję od 2 miesięcy i dalej nie jest kompletna
Mgicwolrd, ja 2 dzieci urodziłam na studiach, w przyszłym roku wybieram sie na podyplomowe. Jeśli chodzi o naukę, zawsze warto się uczyć. Ja w tym roku skończyłam biologię laboratoryjną.
Poza tym u nas ok, brzuchu rośnie, jest ogromny, dzieciaki często naciskają i mam skurcze. Za tydzień już chyba pójde leżeć do szpitala.
Miłego wieczorku. papa
Jestem jestem, tylko moje dzieciaki chorowały ostatnio, a mnie znów dopadły te piepszone zęby, w ciągu miesiąca już 4 robiłam w tym jeden usuwałam, bu!
Magicworld, bardzo mi przykro, ale nie zostawiaj naj, dziewczyny mają rację, masz tu znami pisać :*
JA torbę do szpitala pakuję od 2 miesięcy i dalej nie jest kompletna
Mgicwolrd, ja 2 dzieci urodziłam na studiach, w przyszłym roku wybieram sie na podyplomowe. Jeśli chodzi o naukę, zawsze warto się uczyć. Ja w tym roku skończyłam biologię laboratoryjną.
Poza tym u nas ok, brzuchu rośnie, jest ogromny, dzieciaki często naciskają i mam skurcze. Za tydzień już chyba pójde leżeć do szpitala.
Miłego wieczorku. papa
reklama
Podziel się: