AGATA777
Fanka BB :)
yussta zdekoncentrowana to i ja jestem.Ostatnio próbowałam zmieścić kubek do szuflady.W cukiernicy parzyłam herbatę.Ja śmieję się z tego do łez

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny oczy mam zapuchnięte od płaczu.Śniło mi się,że umarło mi jedno dziecko.Koszmar zamawiałam trumnę i plac na cmentarzu.:--
-(
Dobrze, ze sie odezwałas bałam sie ze nas olałasWitajcie kochane.
Jestem jestem, tylko moje dzieciaki chorowały ostatnio, a mnie znów dopadły te piepszone zęby, w ciągu miesiąca już 4 robiłam w tym jeden usuwałam, bu!
Magicworld, bardzo mi przykro, ale nie zostawiaj naj, dziewczyny mają rację, masz tu znami pisać :*
JA torbę do szpitala pakuję od 2 miesięcy i dalej nie jest kompletna
Mgicwolrd, ja 2 dzieci urodziłam na studiach, w przyszłym roku wybieram sie na podyplomowe. Jeśli chodzi o naukę, zawsze warto się uczyć. Ja w tym roku skończyłam biologię laboratoryjną.
Poza tym u nas ok, brzuchu rośnie, jest ogromny, dzieciaki często naciskają i mam skurcze. Za tydzień już chyba pójde leżeć do szpitala.
Miłego wieczorku. papa
Mnie też coś nerw złapał na wieczór...ale to przez tą chorobę młodej... cały dzień jęczy...ja rozumiem że jest chora itp ale po 3 nie przespanych nocach to człowiek już ma dość..a ona tylko do ,,Mimi'' ( ja tez jak byłam mała i byłam chora to do mamy tuliłam i to był najlepszy lek)
wiecie przez tą chorobę jej zapomniałam o swoich dolegliwościach..