reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
AGATA777 a widzisz mówiłam, ze i ciebie dopadnie ;-) te huśtawki hormonalne sa straszne..ale przejdzie kochana, trzymaj sie!

Tossa jak tam choróbsko?Dalej trzyma?

yogustta jak tam brzucho dzisiaj?juz lepiej?Ja kupuje monitory oddechu,bede spała spokojniej, poza tym od razu nianie mają i pomiar temperatury, potem sprzedam po prostu.

magicworld ja skończyłam fizjoterapie na AM,i w Irl jeszcze podyplomowe robiłam, ale juz mi straczy tej nauki zdecydowanie.A gdzie konczyłas farmacje?

U mnie koniec wizyty tesciowej, ale na serio pomogła..poprasowała wszystko dla dzieci,pomyła okna,gotowała..ja nawet jednego talerza nie umyłam od dwóch tygodni ;-).No ale koniec dobrego..

Dziewczyny oczy mam zapuchnięte od płaczu.Śniło mi się,że umarło mi jedno dziecko.Koszmar zamawiałam trumnę i plac na cmentarzu.:-:)-:)-(

witam w klubie płaczków :):):). Ja już dziś lepiej, właśnie wróciłam z badań na cukier i cholestaze, posłuchałam serduszek dzieci i od razu mi lepiej, bo wszystko git.
Agata, ja też miałam takie głupie sny/przeczucia i wszytstko jest dobrze, więc nie myśl o tym za duzo. Kuzwa te hormony nas wykoncza nerwowo....
Nie uwierzycie ja dzis jade na pierwsze zakupy dla bejbusiów. Tak tak wiem mówiłam, że jeszcze zaczekam ,ale jakoś mnie naszło ,więc nie chcę być mniej zorganizowana niż Wy.
Do wieczorka kochane

Wyszłam dziś już z betów !!!!
Poleciała mi rano krew ale …oddycham nareszcie przez nos !!!!
Czuję się słabo i jeszcze się pocę ale chyba jest lepiej !

ja skończyłam Politechnikę Łódzką , studia mgr-inż kierunek Zarządzanie i Inżynieria Produkcji ze specjalnością systemy i technologie informacyjne i podyplomowe na Uniwersytecie Łódzkim - Finanse i Rachunkowość Zarządcza ...
i jeszcze z zawodu jestem technikiem telekomunikacji bo nie byłam w liceum tylko w technikum...

mi się śniło że urodziłam córkę i miała długie czarne włosy a w brzuszku został syn :-) mojej mamie dzisiaj też sie śniło że urodziłam już dzieciaczki...

Witajcie kochane.

Jestem jestem, tylko moje dzieciaki chorowały ostatnio, a mnie znów dopadły te piepszone zęby, w ciągu miesiąca już 4 robiłam w tym jeden usuwałam, bu!

Magicworld, bardzo mi przykro, ale nie zostawiaj naj, dziewczyny mają rację, masz tu znami pisać :*

JA torbę do szpitala pakuję od 2 miesięcy i dalej nie jest kompletna :baffled::baffled::baffled:

Mgicwolrd, ja 2 dzieci urodziłam na studiach, w przyszłym roku wybieram sie na podyplomowe. Jeśli chodzi o naukę, zawsze warto się uczyć. Ja w tym roku skończyłam biologię laboratoryjną.

Poza tym u nas ok, brzuchu rośnie, jest ogromny, dzieciaki często naciskają i mam skurcze. Za tydzień już chyba pójde leżeć do szpitala.

Miłego wieczorku. papa
Dobrze, ze sie odezwałas bałam sie ze nas olałas:tak:

Magic.. ja skonczyłam Łodzka Filmówke ale na mysl o dalszej nauce robi mi sie niedobrze, wiec podziwiam Was.

Jestem po szpitalnym obiadku i był naprawde pyszny mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam, pada deszcz był u mnie Franio i strasznie chce do domu:-(
Na szczescie czuje sie dobrze i nie wyłam od srody hahahahahahahahaha
Sciskam Was laseczki i zazdrosc mam 1000000 ze jestescie w swoich domkach

karola79 - a już wyznaczyli Ci termin cc? Jak Twoje dzieci są ulożone? Pewnie dłuży teraz Ci się czas niemiłosiernie, ale już wkrótce..

walawenderki - spooookojnie, mniej zorganizowanej osoby na tym forum niż ja to nie ma :rofl2: Ale za 1,5 tyg. ostro się biorę za zakupy bo to już póxno mi się robi..

Agata777 - ja też miałam takie głupie sny w I trymestrze.. kiedyś pamiętam śniło mi się że się obudziłam a łóżko było całe we krwi, cmentarz też mi się niedawno śnił, chyba nawet w ub. tygodniu. Ale zauważyłam że takie sny śniły mi się jak za dużo czytałam na necie...

ewaw1 - no brzuchol trochę boli, a wizyta dopiero 24... chyba znowu zacznę brać no-spę.. Teściowa Ci kawał dobrej roboty odwaliła. Z tymi monitorami to ja chyba też zakupię, zwłaszcza że niektóre są z opcją niani to się przydadzą.

Domi - a Ty już do końca w tym szpitalu zostanesz?

reklama
Mnie też coś nerw złapał na wieczór...ale to przez tą chorobę młodej... cały dzień jęczy...ja rozumiem że jest chora itp ale po 3 nie przespanych nocach to człowiek już ma dość..a ona tylko do ,,Mimi'' ( ja tez jak byłam mała i byłam chora to do mamy tuliłam i to był najlepszy lek)
wiecie przez tą chorobę jej zapomniałam o swoich dolegliwościach..

ale to co? wirusa jakiegoś jednak złapała?
Majka wczoraj rano wróciła z gór, wieczorem byla cała spocona, a dzisiaj od rana ma katar i stan podgorączkowy..:-( mam nadzieję że nic się z tego nie wykluje..

magicworld - a Ty jak się czujesz?

AGATA777 - to normalne z tym płaczem. Wszystkie to przechodzimy. Ja kiedyś zupełnie bez sensu rozpłakałałam się na środku ulicy.. Po prostu miej zawsze przy sobie paczkę husteczek :-D

Milena - a jak u Ciebie? dajesz radę z 3 dzieci?

Ostatnia edycja:
Do góry