justella w sumie nie odzywiam sie jakos wyjatkowo. jem duzo warzyw i owocow (chociaz owocow mam nie jesc za duzo wg lekarza bo maja cukier i on sie boi ze za duzo przytyje heh) staram sie jesc miesko no i przede wszystkim mam manie na zupy!! moglabym je jesc na okraglo. a tak poza tym pije bardzo duzo wody niegazowanej i zarzywam 2xfeminatal i 1xzelazo i moze dlatego. ale mysle ze tak na prawde to chyba kwestia genow bo ja do malutkich i moj M nie nalezymy. poki co przytylam 13 kg mieszcze sie w spodnie w ktorych chodzilam przed ciaza a w pasie mam jakies 107 wiec wszystko idzie w brzuszek.
ja mam upatrzone lozeczko z wyprawka na allegro na razie pozamawialam ubranek troche.mam juz 2 reczniczki z kapturkiem 3 kocyki, kupilismy tez wczoraj butelke lovi plus jedna gratis nawet pieluchy kupilismy bo promocja byla w realu:-) no i proszek. a tyle jeszcze zakupow przed nami ze szok
ja mam upatrzone lozeczko z wyprawka na allegro na razie pozamawialam ubranek troche.mam juz 2 reczniczki z kapturkiem 3 kocyki, kupilismy tez wczoraj butelke lovi plus jedna gratis nawet pieluchy kupilismy bo promocja byla w realu:-) no i proszek. a tyle jeszcze zakupow przed nami ze szok